کد خبر:۱۱۸۶۲۷۰

بررسی روند پیشرفت هوشمندسازی شبکه توزیع برق کشور

روند پیشرفت هوشمندسازی شبکه توزیع برق کشور با حضور معاون هماهنگی توزیع و مدیران ارشد این معاونت و ارتباط برخط با شرکت‌های توزیع نیروی برق سراسر کشور در مرکز پایش شرکت توانیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در ابتدای این جلسه محسن ذبیحی معاون هماهنگی توزیع با اشاره به تاثیر قابل توجه هوشمندسازی بر کاهش ناترازی تولید و مصرف، بر اهمیت تلاش شرکت‌های توزیع نیروی برق در هوشمندسازی مشترکین تاکید کرد و جدیت و پیگیری شبانه‌روزی تمامی جوانب این طرح از ۱۴ مگاپروژه وزارت نیرو را توسط مدیران عامل شرکت‌های توزیع نیروی برق امری لازم و حیاتی دانست.

در ادامه، پیشرفت هوشمندسازی مشترکین در تعرفه‌های گوناگون نظیر مشترکان صنعتی، اداری و کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت و چالش‌ها و موانع موجود در این راه توسط مدیران ارشد معاونت هماهنگی توزیع و مدیران عامل شرکت‎های توزیع نیروی برق ارائه و راهکار‌هایی برای رفع این مشکلات پیشنهاد شد.

همچنین حامد احمدی مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین شرکت توانیر در این جلسه با اشاره به تدوین و تصویب دستورالعمل‌های مورد نیاز جهت استانداردسازی و تسهیل هوشمندسازی شبکه و مشترکین در دفاتر مختلف معاونت هماهنگی توزیع، به رصد برخط عملکرد و پیشرفت شرکت‌های توزیع نیروی برق در برنامه‌های ابلاغی هوشمندسازی از طریق دریاچه داده شرکت توانیر اشاره کرد.

وی با تاکید بر نقش مهم پایش برخط مشترکین خانگی و تجاری پرمصرف در تعرفه‌های مختلف بر مدیریت اوج بار در تابستان ۱۴۰۴، از نصب کنتور‌های هوشمند برای بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک خانگی با دیماند مصرفی بیش از۲.۵ برابر الگوی مصرف خبر داد.

وی در ادامه افزود: هوشمندسازی ۶۵۰ هزار مشترک تجاری پرمصرف نیز با جدیت در شرکت‌های توزیع نیروی برق در حال پیگیری و پیاده‌سازی است.
از دیگر برنامه‌های هوشمندسازی برای مدیریت اوج بار ۱۴۰۴، تعویض کنتور معیوب، کنترل‌پذیری پست‌های عمومی و نصب ۱۵۰۰ کلید اتوماسیون در شبکه توزیع نیروی برق است که شرایط و الزامات مورد نیاز آن در ادامه این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار