به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بهلولی روز چهارشنبه در آیین گشایش دومین کنگره انجمن جراحان عمومی ایران در دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: با رایزنیهای صورت گرفته با مراکز بینالمللی، موفق شدیم با دو مرکز بلژیکی و فرانسوی توافق کنیم تا هر سال در هر مرکز بین ۳ تا ۶ جراح اجازه حضور داشته باشند.
وی افزود: قرار است جراحانی به این دورهها اعزام شوند که در ۲۵ سال آینده احتیاج جراحی کشور را پوشش دهند.
بهلولی با بیان اینکه در کنگره امسال ۹ کارگروه تخصصی با ۱۰۲ سخنران و ۱۱ کارگاه برای ارایه آخرین یافتههای جراحی عمومی پیش بینی شده است، افزود: ۳۳ نفر در این کارگاهها به صورت مستقیم سخنرانی دارند و برخی افراد صاحب نظر بینالمللی که امکان حضور نداشتند، به صورت مجازی به ارایه دیدگاههای علمی خود خواهد پرداخت.
در ادامه ابوالفضل افشارفرد دبیر علمی دومین کنگره سالیانه انجمن علمی جراحان عمومی ایران بر لزوم افزایش توانمندی جراحان عمومی تاکید کرد و گفت: با تغییرات صورت گرفته در وزارت بهداشت، امیدهای زیادی برای تدوین برنامه پزشکی مناسب برای جراحان عمومی بوجود آمده است.
وی خواستار مشارکت فعال جراحان عمومی در انتخابات نظام پزشکی شد تا بتوانند رشته خود را تقویت کنند و افراد علاقهمند را به بدنه نظام پزشکی بفرستند.
سیاوش صحت، رئیس انجمن جراحان عمومی ایران نیز در این کنگره بر افزایش معلومات این قشر با توجه به گسترش روز افزون علوم پزشکی تاکید کرد و با انتقاد از اینکه اعتراضات نسبت به تشخیص و درمان زودرس و پیگیری بیماران روز به روز در حال افزایش است، تصریح کرد: به منظور جلوگیری از این معضل، باید وظایف خود را با اطلاع کامل انجام دهیم که اصل اساسی در این کار، برنامههای بازآموزی است.
وی با بیان اینکه انجمن جراحان عمومی سالهاست تلاش خود را معطوف به افزایش سطح علمی پزشکان کشور کرده و در این مسیر موفق بوده است، افزود: این روند سبب شده تا هیچ بیماری مجبور نباشد برای درمان به خارج از کشور مسافرت کند.