کد خبر:۱۱۹۰۷۲۵
در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره هنر و سواد سلامت؛

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت: هنر مهمترین ابزار برای رسیدن به سلامت است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: هنر مهمترین و بهترین ابزار برای یادگیری و دستیابی به سلامت است و از این رو نقش هنرمندان در انتقال مفاهیم سلامت و دستیابی مردم به سواد سلامت حیاتی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر مسعودحبیبی عصر روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه در آیین اختتامیه و توزیع جوایز برگزیدگان اولین جشنواره هنر و سواد سلامت که در سینما فلسطین برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: از همه دست اندرکاران و عوامل اجرایی این جشنواره تشکر می‌کنم. همچنین از سید احمد هاشمی دبیرکل جشنواره و رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که در برگزاری منظم این جشنواره نقش بسزایی ایفا کردند، قدردانی می‌کنم.


وی اظهار کرد: سلامت به همه آحاد مردم بر می‌گردد و همه مردم در طول حیات خود حول محور سلامت قرار دارند چه سلامت جسمی و چه سلامت روحی و باید همواره در مسیر ارتقای سلامت جسمانی و روحی مردم تلاش کرد که در این مسیر رسالت و وظیفه وزارت بهداشت که حفظ و ارتقای سلامت جامعه است، بسیار خطیر است.

وی به کار ارزشمند معاونت بهداشتی وزارت بهداشت در برگزاری نخستین جشنواره هنر و سواد سلامت اشاره کرد و گفت: این معاونت در راستای ماموریت و رسالت خود که یکی ازآن‌ها پیشگیری قبل از درمان است، به سراغ هنرمندان خوش ذوق و اندیشمندان و صاحبان فکر وایده رفت و آنها را در قالب یک جشنواره هنری، به تولید محصولات هنری دعوت کرد و در قالب هنر توانست مفاهیم سلامت را به آحاد مردم منتقل کند.

دکتر حبیبی اظهار کرد: همه فعالان هنر باید متوجه باشند که پیام آور سلامت هستند؛ و این پیام را به همگان منتقل کنیم که هنر نگاهی غیر قابل انکار در سلامت دارد. این باید آغازی باشد که سلامت در بطن جامعه نهادینه شود. هنر آنقدر در بدن انسان نفوذ دارد که تاثیر گذار است و بدون شک در بحث ارتقا سلامت هنر نقشی غیر قابل انکار دارد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت گفت: یک عکس، یک کتاب و یک فیلم بعضا می‌تواند زندگی ونگرش انسان‌ها را تغییر دهد و این نقش تاثیرگذاری هنر است که به دست شما عزیزان هنرمندترسیم می‌شود. شما هنرمندان کشور بدون شک درد‌های جامعه را می‌شناسید و می‌توانید با ابزار هنر مفاهیم سلامت را به مردم انتقال دهید. امروز از یکایک شما می‌خواهیم تا نسبت به درد‌های افراد جامعه موثر باشید. شما عزیزان با ابزار هنر می‌توانید سطح سواد سلامت مردم و آگاهی آنها را بالا ببرید.

حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه سرطان سینه شایع‌ترین نوع سرطان در میان بانوان به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: در فرهنگ ما بعضا برخی به دلیل شرم و حیا حتی از آوردن اسم سرطان سینه خودداری می‌کنند، اما می‌توان از طریق ابزار هنر این سرطان و راه‌های پیشگیری از آن را به جامعه معرفی کنیم. اگر این نوع سرطان زودتر تشخیص داده شود، فرد بیمار به زندگی عادی خود بر می‌گردد، اما وقتی به خاطر عدم سطح آگاهی و سواد سلامت، نتوان این بیماری را مهار کرد، منجر به مشکلات احتمالی خواهد شد. یکی از راه‌های پیشگیری وتشخیص زودرس این نوع سرطان، آگاهی بخشی است؛ کاری که شما هنرمندان می‌توانید از طریق ابزار هنر آن را به مردم انتقال دهید.

معاون وزیر بهداشت گفت: ما در معاونت فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت، جشنواره بزرگی به نام سیمرغ داریم که یکی از بزرگترین رویداد‌ها در عرصه سلامت، فرهنگ و هنر است که سالانه برگزار می‌شود و از همینجا از شما هنرمندان دعوت می‌کنم با تولید آثار ومحصولات هنری و فرهنگی در این جشنواره شرکت کنید.

وی گفت: شما هنرمندان، بازیگران، فیلمسازان و... برای مردم ارزشمند هستید و مردم شما را دوست دارند و بعضا مردم باشما زندگی می‌کنند. آثار هنری شما از نقاشی گرفته تا خط، کتاب یا فیلم برای مردم ما بسیار اثرگذار و ارزشمند است و گاهی اوقات می‌تواند زندگی و نگرش مردم را عوض کند و از تلاشی که برای سلامتی مردم و ارتقای آگاهی آنها نسبت به سواد سلامت آنها می‌کنید، تشکر می‌کنم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار