به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متن بیانیه بسیج دانشجویی خطاب به استاندار سیستان و بلوچستان به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«اِنَّ اللهَ یَأمُرُکُم اَن تُؤَدُّوا الاَمانتِ.» «به راستی که مسئولیت، امانتهایی برای شما از طرف خداوند است.»
جناب آقای مهندس منصور بیجار، استاندار محترم سیستان و بلوچستان
به حمد خداوند متعال و بهره گیری از خط مشی دگرگون ناشدنی و وحدت آفرین انقلاب بزرگ اسلامی ایران، بار دیگر شاهد حضور شایستگانی از برادران اهل سنت بلوچ در مناصب دولتی در استان هستیم.
ضمن تبریک انتخاب مهندس بیجار و آرزوی موفقیت توام با بهروزی برای جنابعالی و همکاران محترم و نیز قدردانی از تلاشهای جهادی و بی دریغ دکترکرمی، امیدواریم با همراه سازی سرمایههای اجتماعی استان در شرایط حسّاس فعلی بتوانید در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و بیانات امام خامنهای (مد) و وصایای امام راحل (ره) و همچنین برنامه هایی که در پیش رو دارید موفق و سربلند باشید، بر این باوریم که توفقیات شما در ماموریتهای خطیر پیش رو، در حقیقت موفقیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشجویان بسیجی استان، نکاتی را به جهت امید آفرینی و موثر بودن درمسیر اعتلای آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی در استان حضورتان ارایه میدارد:
۱-برگزاری جلسات هم اندیشی با دانشجویان بسیجی: در همین راستا خانواده بزرگ بسیج دانشجویی استان با نقد عادلانه و بدون هیچگونه تعصب و حبّ و بغض و بدون هیچگونه جانبداری با رصد نقاط قوت و ضعف استان، عملکردها در تمامی حوزهها را پیش روی خود قرار داده و برای پیشرفت استانمان از هیچگونه تلاشی مضایقه نخواهیم کرد و از آن جایی که دغدغهی همهی دانشجویان، پیشرفت و تعالی استان است؛ اولویت و هدف ما کمک فکری و عملی، که جزء تواصی اکید رهبر معظم انقلاب (ره) به جامعه دانشجویی است را به محضر جنابعالی، اعلام و اعلان میداریم و از جنابعالی دعوت میکنیم تا جلساتی با محوریت هم اندیشی و بررسی راهکارهای عملیاتی حرکت به سمت پیشرفت همه جانبه استان در جمع دانشجویان و دانشگاهیان استان حضور به هم رسانید.
۲- حفظ عدالت و پرهیز از نگاه سوگیرانه در ارزیابی مدیران دولت گذشته: در گام نخست میبایست نقد منصفانه عملکرد مدیران پیشین مورد توجه قرار گیرد، آنهم به دور از سیاهنمایی و تخریب، و البته نه چشم پوشی بر نقاط ضعف. همانگونه که باید از تلاشها و زحمات صادقانه مدیران گذشته قدردانی کنیم، ضروری است ضعفها و کاستیها نیز به صورت نقادانه و علمی بررسی شود. این رویکرد، به دور از نگاههای سیاسی و منفعتطلبانه، میتواند بستری مناسب برای تجربهاندوزی و پیشرفت فراهم آورد.
۳-تعامل دو طرفه با دانشگاه ها: با توجه به اینکه باور ما بر این است که دانشگاههای استان باید در خدمت توسعهی استان باشند و همچنین نباید از نقش دانشجویان در روند پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی غافل شد و در مسیر تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "موفقیت دولت، موفقیت همه ماست" لازم دانستیم آمادگی خود را برای همراهی و همکاری در همه عرصههای توسعه محور با نمایندگان محترم قوه مجریه و در راس آن استاندار محترم را اعلام بداریم. امید است با ایجاد ارتباطات گسترده و بی واسطهی شخص استاندار با جریانهای دانشجویی و همچنین حضور ایشان در فضای دانشگاهها اتفاقات ویژهای برای مردم شیعه و سنی در پهناورترین استان ایران رقم بخورد.
۴-استفاده از نیروهای جوان و متعهد: نیروی جوان و متعهد در کشور را باید به عنوان یک موتور محرک ضروری قلمداد کرد که پیشبرد اهداف اساسی با حضور آنان میسر است، در این بین اگر سهوا و یا تعمدا به اسم تجربهگرایی، جوانان شایسته پشت دربهای مدیریت و مسئولیت قرار گرفته، و یا قوم گرایی و جناح بندی سیاسی جایگزین شایسته سالاری و نخبه گزینی شود، روشن است که پسرفت بر پیشرفت ترجیح داده شده است.
۵-اولویت داشتن منافع اکثریت به اقلیت خاص: تجربۀ بشری و حکم عقلایی نشان میدهد که به طور کلی نمیتوان اکثریت را نادیده گرفت و اقلیت خاص را به عنوان مبنایی برای تصمیمگیریها در نظر گرفته، چرا که این نگاه غیر عادلانه قطعا عقوبت الهی را در پی خواهد داشت، در این بین شایسته است به دور از غوغا سالاریها ملموس در فضای استان که با هدف تاثیرگذاری بر تصمیم گیریهای مسئولین انجام میشود، مردمی محوری و توجه به سرمایههای اجتماعی نظام مورد توجه ویژه قرار گیرد.
۶-تمرکز بر خدمت صادقانه: به این نکته توجه کنیم که مسئولیتها همچون چشم بر هم زدنی میگذرد و آنچه در اذهان مردم ماندگار است خدمت بیمنت به مردم صبور استان است، همراهی شما با دکتر کرمی استاندار جهادی سیستان و بلوچستان موید آن است که شما نیز مرد میدان هستید و سنخیتی با تجویز نسخه برای استان وسیع سیستان و بلوچستان از پشت میز ندارید.
۷-اعتقاد عملی به اصل تفکیک قوا و عدم تاثیرپذیری از نمایندگان مجلس: بی ترید رعایت اصل تفکیک قوا برای همه مسئولان قوای سهگانه باید به عنوان یک گفتمان مترقی انقلاب اسلامی شناخته شود چرا که ضامن کارآمدی و سلامت ساختار حاکمیت است. انتظار از شماست که در ارتباط با نمایندگان مجلس، استقلال رای داشته باشید و از تأثیرپذیری احتمالی اجتناب کنید، امام خامنهای در این رابطه میفرمایند: "واقعا نمایندگان نباید در امور انتصابات دولتی دخالت کنند. یکی از مسائل مطرح در قانون اساسی، اصل تفکیک قواست؛ یعنی او (دولت) کار خودش را بکند و شما (مجلس) هم کار خود را بکنید. اگر ایرادی هم داشت مطرح کنید. " این مهم توسط جریان مطالبه گر دانشجویی مورد رصد و پیگیری قرار خواهد گرفت، زیرا همواره مورد تأکید ولی جامعه است.
۸-پیگیری مسائل استان: در راستای احقاق خواسته عموم مردم و در امتداد نگاه ویژه دولت شهید رئیسی به پروژههای حیاتی و زیرساختی استان، ضروری است، نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان، احقاق حقوق مردم را با جدیت، در دستور کار قرار دهد چرا که پیگیریهای جدی در این حوزهها، نشاندهنده تعهد شما و مجموعه دولت به پیشرفت استان خواهد بود.
در نهایت جریان بسیج دانشجویی، ضمن اعلام حمایت همه جانبه از مسئولین استان، به ویژه استاندار محترم سیستان و بلوچستان به عنوان دومین استاندار اهل سنت، مجددا با ابزار خرسندی از این انتصاب شایسته، که به حمد خداوند متعال و با بهره گیری از خط مشی انقلاب بزرگ اسلامی ایران در استفاده از مدیرانی شایسته، توانمند و البته بومی صورت گرفته است، امید داریم که اعتماد به فرزندان بومی و شایسته استان توفیقات روز افزونی برای جامعه سربلند ایران اسلامی داشته باشد، برای شما جناب مهندس بیجار، آرزوی صحت و موفقیت از خداوند قادر را خواستاریم.
با آرزوی موفقیت برای شما و تمام مسئولین نظام اسلامی والسلام و علیکم و رحمه الله و برکاته