نبايد به اعياد سنتي جنبه تقدسي داده شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۱۳۸
آملي لاريجاني:

نبايد به اعياد سنتي جنبه تقدسي داده شود

رئيس قوه قضايئه با انتقاد از عملكرد برخي ها كه به نوروز جنبه تقدسي مي دهند،اظهار داشت: فقط اعياد مذهبي مثل عيد ولايت و ساير آنهاست كه داراي تقدس  هستند ونبايد امور اعتباري وجعلي به اعياد سنتي جنبه تقدس بدند زيرا اين توهماتي است كه برخي گرفتارش شده اند.
به گزارش گروه سياسي خبرگزاري دانشجو وبه نقل از واحد مركزي خبر ، آیت اله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان قضایی با تبریک عید سعید نوروز به ملت ایران گفت این عید باستانی از اعیاد سنتی ایرانیان است که دارای ویژگیهای بسیار مثبت و ارزشمندی است.
 
رئیس قوه قضائیه در ادامه با انتقاد از برخی ها که به نوروز جنبه تقدس می دهند گفت فقط اعیاد مذهبی مانند عید ولایت است که ذاتا تقدس دارند و نباید با امور اعتباری و جعلی به اعیاد سنتی جنبه تقدس داد این توهماتی است که برخی گرفتار ان شده اند.
 
رئیس قوه قضائیه افزود یک جریان ناصیححی برای مقدس کردن عید نوروز و امور اینچنینی پدید آمده واین بر خلاف دین است .
 
آملی لاریجانی همچنین با تاکید بر ادامه مبارزه قاطع با مفاسد اقتصادی گفت یکی از توفقی های دستگاه قضایی در سال گذشته ، یافتن کسانی بود که مفسده اقتصادی داشتند بگفته لاریجانی بزودی نتایج مبارزه دستگاه قضایی به مفاسد اقتصادی به اطلاع مردم خواهد رسید .
 
رئیس قوه قضائیه ادامه برخورد با اشرار و اراذل و اوباش و نظارت بر حسن اجرای تمام دستگاههای اجرایی از جمله دستگاه قضایی را از دیگر اولویتهای کاری دستگاه قضا در سال جدید برشمرد .
 
رئیس قوه قضائیه در ادامه سخنان خود با اشاره به تحولات منطقه از دخالت کشورهای غربی در امور داخلی کشورهای منطقه به شدت انتقاد کرد و گفت ایران را به نقض حقوق بشر متهم می کنند و برای بررسی وضع حقوق بشر ، گزارشگر برای ایران تعیین می کنند .
 
 آملي لاريجاني اما جنایاتی که با حمایت آنها در بحرین انجام می شود احتیاج به گزارشگر هم ندارد ، چون در مقابل دیدگان جهانیان صدها هزار مردم بحرینی را که بصورت مسالمت امیز خواهان اصلاحات هستند به خاک و خون می کشند ، آن وقت ادعای حمایت از حقوق بشر می کنند./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار