به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با مشخص شدن دبیر جشنواره فیلم فجر و فرا رسیدن زمان ثبت نام در این رویداد، هشت فیلم سینمایی که توسط بنیاد سینمایی فارابی با مشارکت بخش خصوصی یا نهادهای فرهنگی تولید شده است برای حضور در چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر آماده میشوند.
این بنیاد سینمایی در ادامه سیاست تسهیلگری خود، تاکنون هشت فیلم سینمایی در گونههای مختلف را برای حضور در جشنواره چهل و سوم فیلم فجر آماده کرده است. همچنین احتمال دارد چند فیلم دیگر هم در روزهای آینده به این فهرست اضافه شود.
اسامی اولیه این آثار به شرح زیر است:
1- «صیاد» به کارگردانی جواد افشار و تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی
2- « اسفند» به کارگردانی دانش اقباشاوی و تهیه کنندگی مهاجر توحیدپرست
3- مستند سینمایی «مردمان آنسوی رودخانه» به کارگردانی و تهیه کنندگی حبیب احمدزاده
4- مستند سینمایی «بیمارستان شفا» به کارگردانی و تهیه کنندگی مرتضی شعبانی
5- «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی و تهیه کنندگی سید مازیار هاشمی
6- «هرچی تو بگی» به کارگردانی و تهیه کنندگی مرتضی آتش زمزم
7- «بامبولک» به کارگردانی آرش معیریان و تهیه کنندگی بهروز مفید
8- «دختر برقی» به کارگردانی و تهیه کنندگی حسین قناعت
گفتنی است این فیلم ها در گونههای مختلف با طیف مخاطبان بزرگسال و کودک در دستور تولید بودهاند. فیلمهای سینمایی «هرچی تو بگی»، «بامبولک» و «دختر برقی»، ماه گذشته در سی و ششمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم های کودکان و نوجوانان نیز حضور موفقی داشتند.
مدیر روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مصطفی محمودی، در خصوص فیلمهای معرفی شده به جشنواره فجر اعلام کرد که وعده عبور از حد نصاب فروش سالهای اخیر تولیدات این بنیاد امسال محقق شده است.
محمودی در توییتی با اشاره به موفقیت بنیاد سینمایی فارابی در سال ۱۴۰۲ نوشت: «ابتدای سال وعده دادم که فارابی در سال ۱۴۰۳ از حد نصاب سالهای اخیرش در اکران میگذرد.» او همچنین به موفقیت فیلم "قلب رقه" اشاره کرد که با فروش ۱۶.۵ میلیارد تومان، به عنوان پرفروشترین فیلم سینمای مقاومت شناخته شده است.
علاوه بر این، فیلم "شور عاشقی" نیز به عنوان پرفروشترین فیلم در ایام محرم معرفی شد. محمودی افزود که اکران موفق آثار غیربازاری مانند "شه سوار"، "آپاراتچی"، "آسمان غرب" و دیگر فیلمها، تحقق این وعده را نشان میدهد و نویدبخش آیندهای روشن برای سینمای فارابی است.
این دستاوردها نشاندهنده تلاشهای بنیاد سینمایی فارابی در راستای ارتقاء کیفیت و تنوع تولیدات سینمایی کشور است و امید میرود که این روند ادامه یابد.