کد خبر:۱۱۹۳۱۳۱
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تاکستان:

خبرنگاران نیک اندیشان بی مزد و‌منت جامعه هستند

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تاکستان گفت: اصحاب رسانه به علت سختی شغلی که دارند باید مورد حمایت ویژه قرار بگیرند چرا آنها نیک اندیشان بی مزد و منت جامعه به شمار میروند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جاوید پورنگ دادستان عمومی و‌انقلاب شهرستان تاکستان صبح امروز سه شنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ در دیدار خود با جمعی از خبرنگاران این شهرستان به بیان تقدیر و تشکر از زحمات این قشر در حوزه اطلاع رسانی به موقع و‌دقیق پرداخته واظهار کرد: شما اصحاب رسانه بسیار ارزشمند هستید چرا که به تعبیری جهاد گران حوزه قلم بوده و رسالتی که بر عهده دارین مبنی بر خبر دقیق و درست بره مردم و آگاهی بخشی به موقع مسئولیت بسیار دشواری را دارید.

وی ادامه داد: اصحاب رسانه با تلاش شبانه روزی خود حقیقتا صفات شایسته‌ای را به دنبال خود دارد، در حوزه‌ای که فعالیت میکند با توجه به هجمه‌ها و‌آسیب‌هایی که وجود دارد، اما با قبول این مشکلات از ادامه مسیر و خدمت به مردم کوتاهی نمیکنید و این جای بسیار تقدیر دارد.

دادستان شهرستان تاکستان خاطر نشان کرد: دستگاه قضا بی ارتباط با حوزه رسانه نیست از شما خبرنگاران که تریبون قوی دارید به جهت رفع چالش‌ها و مسائل استقبال میکند چراکه به تعبیری بازوان قدرت‌مند هر مسئولی که موفق است رسانه و پایگاه اطلاع رسانی آن است.

جاوید پورنگ گفت: شما عزیزان به دلیل ارتباط گسترده‌ای که با اقشار مختلف مردمی و سلیقه‌های گوناگونی که دارین میتوانید چالش‌های اساسی استان و شهرستان را به مسئولین به جهت رفع آن منعکس کنید.

وی با اشاره به کمک اصحاب رسانه برای آگاهی جامعه و آشنایی مسئولین بر مشکلات آن جامعه گفت: اخباری که منتشر میشود حساسیت بالایی دارد به طوری که گا‌ها یک تیتر میتواند جامعه را به چالش به کشاند و یک موضوع مهم میتواند با انعکاس اخبارتان حل شود.

دادستان تاکستان در پایان موضوع شرکت‌های خودوریی و کمبود آب در روستا‌ها و چاه‌های غیر مجاز را از آسیب‌های این شهرستان برشمرد و گفت: تمام تلاشمان شبانه روزی این است که با همت و‌یاری تمام مسئولان شهرستان بتوانیم این آسیب هارا حل کنیم از شما عزیزان هم درخواست داریم که مانند همیشه یاری رسان باشید تا بتوانیم در این فرصت خدمت رسانی وظیفه خود را به نحو درست انجام بدهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار