کد خبر:۱۱۸۲۰۴۹
مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

آوج و‌ تاکستان بیشترین سطح کشت اراضی دیم را به خود اختصاص دادند

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طرح جهش تولید در دیمزار‌ها برای سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برابر با ۱۲۰ هزار هکتار و در سال زراعی جدید به ۱۳۰ هزار هکتار رسیده که ۸ درصد رشد داشته است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدحسین عطایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در جلسه بررسی وضعیت طرح جهش تولید در دیمزار‌های استان قزوین که با حضور جمعی از دستگاه‌های متولی امر در محل سالن جلسات باغستان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: طرح جهش تولید در دیمزار‌ها برای سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برابر با ۱۲۰ هزار هکتار و در سال زراعی جدید به ۱۳۰ هزارهکتار رسیده که ۸ درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: با اجرای طرح جهش تولید در دیمزار‌ها نسبت به مزارع خارج از طرح یاد شده شاهد افزایش عملکرد ۱۸ درصدی تولید گندم در استان قزوین هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بیان کرد: در سال زراعی جاری نیز از ظرفیت نیرو‌های کارشناسی بخش خصوصی با مشارکت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان استفاده خواهد شد.

عطایی گفت: از این میزان سطح زیر کشت ۹۰ هزار هکتار به زیر کشت گندم، ۶ هزار هکتار به زیر کشت جو، ۸ هزار هکتار نخود، ۵ هزار هکتار عدس دیم، ۱۲ هزار هکتار گیاهان روغنی، ۷ هزار گیاهان علوفه‌ای و ۲ هزار هکتار به زیر گیاهان دارویی دیم خواهد رفت.

وی بیان کرد: طرح جهش تولید در دیمزار‌ها شامل محصولات گندم، جو، نخود، عدس، علوفه، گلرنگ، کلزا، کاملینا، آفتاب گردان روغنی، سویا و گیاهان دارویی در اراضی دیم بوده که بیشترین سطح زیر کشت مربوط به گندم و جو دیم است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: شهرستان‌های آوج و تاکستان بیشترین سطح کشت اراضی دیم را به خود اختصاص داده‌اند.

عطایی در پایان تاکید کرد: طرح جهش تولید در دیمزار‌ها با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و با هدف افزایش تولید کمی و کیفی محصولات دیم و افزایش درآمد دیم‌کاران در ۲۵ استان اجرایی شده و استان قزوین نیز توانست در طول سه سال گذشته کارنامه درخشانی از خود برجا بگذارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار