فاطمه اعتدادی، عضو تیم ملی فوتسال بانوان و دانشجویی رشته کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازاریابی دانشگاه تاکستان برایمان از برنامهریزی بین درس و ورزش میگوید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این روزها خبر پیروزی تیم ملی فوتسال بانوان شیرینی وصف ناشدنی بر کام ملت ایران چشاند و زمانی این شیرینی دوچندان شد که اعضای تیم ملی فوتسال بانوان با حضور مقتدرانه و حجاب اسلامی توانستند، مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و کسانی که حجاب را محدودیت میپندارند، بزند.
وقتی سراغ تیم ملی بانوان را گرفتیم، متوجه شدیم تعدادی از آنان علاوه بر پرداختن به ورزش حرفهای نیز در عرصه تحصیل موفق بوده و همزمان در کنار ورزش قهرمانی، دانشجو نیز هستند.
اینبار در گفتگویی صمیمانه با فاطمه اعتدادی، عضو تیم ملی فوتسال بانوان و دانشجوی دانشگاه تاکستان از حال و هوای درسی و ورزشی وی جویا شدیم؛ وی متولد سال ۱۳۶۷ و دانشجوی ترم دوم کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازاریابی دانشگاه تاکستان و فارغ التحصیل مدرک کارشناسی رشته مکانیک است که از سن ۱۵ سالگی ورزش را شروع کرده و ۱۱ سال است که به عضویت در تیم ملی درآمده است.
دانشجو: از سوابق ورزشیتان بگویید
اعتدادی:قهرمانی غرب آسیا، نایب قهرمانی کره جنوبی در بازیهای داخل سالن، مقام سوم ترکمنستان در بازیهای داخل سالن، قهرمانی سال ۲۰۱۵ ملتهای آسیا، قهرمانی ۲۰۱۸ که امسال کسب شد را در کارنامه دارم.
مقامهایی که در لیگ کسب کردم، نیز شامل یک سال قهرمانی، یک سال نایب قهرمانی و امسال سومی تیم دانشگاه آزاد را در لیگ برتر کسب کردیم، با تیم حجاب و کاسپین قزوین نیز یک نایب قهرمانی و دو مرتبه سومی در لیگ برتر را تجربه کردم، دوبار عنوان بهترین بازیکن ایران را به دست آوردم، امسال نیز سومین سالی بود که عنوان خانم گل کشور را از آن خود کردم، دوبار در تورنومنت ترکیه به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شدم و یکسال هم در جام جهانی پرتغال به عنوان بهترین گل زن ایران انتخاب شدم.
دانشجو: در روز چقدر تمرین دارید؟
اعتدادی: به صورت عادی روزی دو ساعت تمرین دارم؛ اما تمرینات تیم ملی روزی ۴ ساعت است که دو ساعت صبح و دو ساعت بعدازظهر انجام میشود.
بعد از شروع تمرینات، اول یک دوره بدنسازی را طی میکنیم و برای بازیهای آسیایی روی تکنیکها بیشتر تمرکز کردیم. در لیگ برتر نیز هر روز هم تمرینات بدنسازی را داریم و هم تمرینات تکنیکی.
دانشجو: آیا ورزش شما به درس خواندنتان لطمه وارد نمیکند؟
اعتدادی: این موضوع کمی سخت است و ورزش بیشتر وقت ما را میگیرد؛ اما با تمام این اوصاف اعتقاد دارم، باید در کنار ورزش درس هم خوانده شود و شاید در آینده به هردلیلی فوتبال را کنار بگذاریم و باید بتوانم در جایی مشغول به کار شوم و این تفکر تلنگری بود که باید بتوانم درس بخوانم؛ به نظر من یک ورزشکار باسواد خیلی با ارزشتر از یک ورزشکاری است که تحصیلات ندارد.
خداراشکر با تمام سختیهایی که بود، درسم را خواندم و با همه سختیها توانستم کارشناسی را پشت سر گذاشته و وارد مقطع ارشد شوم.
دانشجو: چطوری بین درس و ورزش هماهنگی انجام میدهید؟
اعتدادی: من ورزش را به عنوان هدف زندگی انتخاب کرده و درس را در کنارش دنبال میکنم و سعی کردم درس و ورزش را باهم ادغام کنم. خیلی اوقات بوده به محض برگشت از مسابقات شب درگیر امتحانات شدم و طوری نبوده که به خاطر ورزشکار بودنمان دانشگاه نمره اضافهای بدهد و واقعا در زمان امتحانات به سختی درس خواندم.
دانشجو: آیا خانواده با ورزش کردن شما در کنار درس خواندن موافق بودند؟
اعتدادی: خانوده من را حمایت کردند و پدرم همیشه کمک می کرد تا سمت آن چیزی که دوست دارم بروم؛ چون میدانستم پدرم میخواهد که درسم را بخوانم؛ لذا در کنار ورزش درسم را ادامه دادم تا پدرم خوشحال شود.
دانشجو: نگاه دوستان و اطرافیان نسبت به شما چگونه است؟
اعتدادی: امسال از نظر ورزشی یک سال بسیار متفاوتی بود و تا قبل از این پیروزی کسی ما را نمی شناخت، اما حالا و پس از این پیروزی در کوچه و خیابان مورد لطف و محبت مردم هستیم و حمایت مردم را دیدیم و از خوشحالی آنان نیز ما خوشحال بودیم.
دانشجو: برنامه درسی آینده تان چیست؟
اعتدادی:دوست دارم درسم را در مقطه دکتری ادامه دهم، اما خیلی برایم سخت است و تحصیل در این مقطع وقت بیشتری نیاز دارد و فعلا برنامهای ندارم تا اینکه با پایان مقطع ارشد یک بازنگری نسبت به این موضوع داشته باشم.
دانشجو: برنامههای ورزشی پیش رو چیست؟
اعتدادی:اگر قرار باشد در بازیهای جام جهانی شرکت کنیم که فعلا برنامهای برای شرکت در این مسابقات نیست، تنها برنامه بینالمللی همین جام جهانی خواهد بود؛ در غیر این صورت بازیهای لیگ برتر را پیش رو داریم.
دانشجو: آیا حجاب شما در مسابقات برایتان محدودیت ایجاد می کرد؟
اعتدادی: شرکت در مسابقات با حجاب برایمان کمی سخت است، اما مانع پیروزی نیست و محدودیتی ایجاد نمیکند. مطمعنا مسابقه دادن با حجاب نسبت به سایرین برایمان کمی سختتر است، اما خواستیم با حجاب باشیم تا ثابت کنیم حجاب محدودیتی برای رسیدن به موفقیتمان ایجاد نمیکند و این موضع برایمان کاملا عادی شده است و توانستیم پرچم ایران را به اهتزاز درآوریم.
دانشجو: نگاه سایر کشورها به شما به عنوان ورزشکار مسلمانی ایرانی محجبه چگونه است؟
اعتدادی: سایر کشورها رفتار محترمانهای با ما داشتند و ما بی احترامی بابت حجابمان از آنان ندیدیم؛ حتی خیلی از آنان مشتاق عکس گرفتن با ما بودند و نوع پوشش و حجاب ما برایشان جالب بود.
دانشجو: احساس لحظه پیروزی را برایمان تشریح کنید
اعتدادی: احساسی که آن لحظه داشتیم، غیرقابل وصف است؛ هیچکس نمیتوان احساس لحظه پیروزی را ما درک کند؛ اما ما درک کردیم که مردم کشور بسیار خوشحال شدند. بهترین حسی که یک انسان میتواند داشته باشد را آن لحظه درک کردیم یه چیزی مانند خوشحالی محض. اون لحظه تمام خستگی تمرینات و سختیها در رفت و لحظات نابی رقم خورد.
دانشجو: حمایت شدید تا به پیروزی رسیدید؟ یا بعد از پیروی تازه دیده شدید؟
اعتدادی:یکسری از حمایتها وجود داشت و یکسری مسائل وجود داشت که باید از طریق کسب پیروزی آن را ثابت میکردیم. به خیلی از افراد باید ثابت کردیم که ما میتوانیم و به خیلی افرد که فوتبال را رشته مردانه حساب میکردند، توانستیم ثابت کنیم که زنان میتوانند.
رسانهها نیز با پخش بازیها به گونهای از ما حمایت کردند و مردم نیز در شبکههای اجتماعی در حمایت از ما بی تاثیر نبودند.
دانشجو: دانشگاه تاکستان از شما حمایتی داشت؟
اعتدادی:اساتید این دانشگاه به دلیل اینکه بخاطر تمرینات برسر کلاسها نبودم به خوبی بامن کنار آمدند؛ اما از لحاظ شهریه صرفا به دلیل قهرمانی سال ۲۰۱۵ از طرف وزارت کشور ۵۰ درصد تخفیف شهریه داشتم؛ اما اینکه فکر کنید خود دانشگاه بدون دخالت وزارت کشور تخفیفی در شهریه بدهد، وجود ندارد و قطعا از دانشگاه مطالبه خواهم کرد که تخفیف بیشتری بدهد، زیرا هزینههایی که برای ورزش میکنیم تا عنوان قهرمانی ملی را به دست بیاوریم، خیلی بیشتر از مخارج دانشگاه است.
همه کسانی که در حال کشاندن نوامیس مسلمین به این صحنه
ها هستند و وانمود می کنند که فقط داشتن یک پارچه به اسم حجاب کافیست و
هر قدر هم زن مسلمان لباس بدن نما بپوشد و یا در مقابل چشمان نامحرمان
پرش و جهش کند ایراد ندارد مشتی لیبرال و منافق خطرناک هستند.
از چه الگو می سازید؟ از ورزشی که برای مردهایش هم جز افتخارات پفکی و
خاطرات الکی چیزی ندارد؟
واقعا ارزش زن به این کارها است؟ هدف از خلقت زن این است؟ که دختران را
در بهترین سن مادری و باوری بکشانید به اینکارها؟
اگر ریگی به کفش نداشتید از آن مادری الگو می ساختید که با رخت شویی
فرزندانش را از مال حلال بزرگ کرد و همانها را در راه اسلام داد. مادرانی
که نه هرگز مدال گرفتند و نه روی جلد روزنامه ها دیده شدند و نه کسی از
آنها تشکر کرد.
آری. ارزش ها که عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
ها هستند و وانمود می کنند که فقط داشتن یک پارچه به اسم حجاب کافیست و
هر قدر هم زن مسلمان لباس بدن نما بپوشد و یا در مقابل چشمان نامحرمان
پرش و جهش کند ایراد ندارد مشتی لیبرال و منافق خطرناک هستند.
از چه الگو می سازید؟ از ورزشی که برای مردهایش هم جز افتخارات پفکی و
خاطرات الکی چیزی ندارد؟
واقعا ارزش زن به این کارها است؟ هدف از خلقت زن این است؟ که دختران را
در بهترین سن مادری و باوری بکشانید به اینکارها؟
اگر ریگی به کفش نداشتید از آن مادری الگو می ساختید که با رخت شویی
فرزندانش را از مال حلال بزرگ کرد و همانها را در راه اسلام داد. مادرانی
که نه هرگز مدال گرفتند و نه روی جلد روزنامه ها دیده شدند و نه کسی از
آنها تشکر کرد.
آری. ارزش ها که عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند.