آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۳۵۰

فرآیند نظارت عرضه کود دولتی با نظرسنجی از کشاورزان اجرا می‌شود

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت: اکیپ‌های نظارتی، اظهارات نیمی از کشاورزان دریافت کننده کود دولتی را احصا و با قیاس داده‌های سیسـتم پایش کنترل و مواد کودی، عملکرد کارگزاران توزیع کننده کود دولتی را بررسی می‌کنند.
فرآیند نظارت عرضه کود دولتی با نظرسنجی از کشاورزان اجرا می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجید محمدی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۹۰ درصد از محموله‌های کود کشاورزی وارده به این استان مستقیماً در اختیار کارگزاران رسمی توزیع این شرکت قرار گرفته است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان افزود: همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون، ۷۹ مورد بازدید از مراکز توزیع کود یارانه‌ای شهرستان‌های استان انجام شد. وی ادامه داد :این بازدیدها، به‌منظور پایش مواد کودی، و بررسی قیمت نهاده‌ها  و  راست آزمایی  توزیع  کود مطابق با سامانه  کنترل ‌و‌ پایش مواد کودی  در کارگزاری‌ها صورت گرفت.

 محمدی با اشاره به این که کارکرد مطلوب زنجیره عرضه نهاده‌های زراعت و باغبانی در بخش کشاورزی یکی از پیش‌نیازهای تولید است گفت: گروه پـایش موظف است با تماس حضوری و تلفنی از کشاورزان، بهره‌برداران و کارگزاران راستی آزمائی کند.وی عنوان کرد: کارشناسان پایش کودی این شرکت با همکاری گروه‌های پایش شهرسـتانی حداقل با ۵۰ درصـد از کشـاورزان؛ دریافت‌کننده کود در هر مرحله ارتباط برقرار و توزیع را رصد و راستی‌آزمایی نموده و در نهایت نسبت به تطبیق میزان کودهای رصد شده با سیسـتم پایش کنترل و مواد کودی در قالب گزارش‌های تکمیلی، اقدام می‌کنند.

وی در ادامه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۸۷ هزار و ۴۸۸ فقره حواله الکترونیکی، از طریق سامانه کنترل و پایش مواد کودی، از سوی مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستان‌های گلستان صادر شده است.

 مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان افزود:همچنین ۸۶ هزار و ۸۸۴ فقره حواله به کشاورزان تحویل داده شده است. وی گفت: صدور حواله الکترونیک توسط کشاورز در سامانه پایش مواد کودی ثبت و توسط کارشناس مرکز خدمات جهاد کشاورزی مربوطه تایید و سپس از کارگزاری‌های این شرکت، کود موردنیاز خود را دریافت می‌کنند.

محمدی تصریح کرد: مجوز صدور حواله الکترونیک سهمیه کودی کشاورزان صرفاً پس از صحت سنجی، شماره همراه کشاورز بر اساس کد ملی صورت می‌گیرد.

 محمدی با اشاره به تخصیص کود یارانه‌ای برای توسعه کشت ذرت علوفه‌ای در استان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۰۰ تن کود بین کشاورزان ذرت‌کار گلستانی توزیع شده است. مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان افزود: ذرت علوفه‌ای نوعی ذرت است که به طور خاص برای تغذیه دام‌ها کشت می‌شود. این نوع ذرت دارای برگ‌های بلند و ساقه‌های پربرگ است و به‌عنوان منبع غنی از انرژی و مواد مغذی برای دام‌ها استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: توسعه کشت این محصول در گلستان می‌تواند علاوه بر تأمین نیاز استان به علوفهٔ تر، جایگزینی مناسب برای محصولات آب‌بر باشد و درآمد مناسبی را برای کشاورزان به همراه آورد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار