به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نجمه یزدانفر، مشاور رییس جهاد دانشگاهی در امور بانوان در ادامه دیدارهای دورهای خود با همکاران جهاددانشگاهی، نشستی صمیمانه با حضور جمعی از بانوان فعال و مدیر سازمان جهاددانشگاهی تهران برگزار کرد. این نشست به عنوان فرصتی برای تبادل نظر و بیان چالشها و دغدغههای مربوط به شرایط کاری بانوان ایجاد شد و شرکتکنندگان توانستند به طور آزادانه نظرات و تجربیات خود را مطرح کنند.
در ابتدا، یزدانفر در مقدمهای به اهمیت و جایگاه زنان در جامعه پرداخت و بیان کرد که مشاور امور بانوان در جهاد دانشگاهی همواره صدای همکاران خواهد بود. او با ابراز امیدواری گفت که بانوان شاغل در این سازمان بتوانند تعامل و ارتباط موثری میان خود برقرار کنند و از تجربیات و نظرات یکدیگر بهرهمند شوند.
در این نشست، گودرزی، معاون آموزشی و مشاور امور بانوان سازمان جهاد دانشگاهی تهران، ضمن معرفی فعالیتها و حوزه کاری این واحد، به حضور فعال ۵۵ بانوی شاغل اشاره کرده و نقطه نظرات ارزندهای پیرامون ظرفیت و توانمندیهای آنان مطرح کرد.
وی تأکید کرد که این بانوان با تخصصهای متنوع و مهارتهای خود، نقش کلیدی و مؤثری در پیشبرد اهداف این سازمان ایفا میکنند.
گودرزی به اهمیت ارتقاء شرایط کاری و فراهم کردن فرصتهای مناسب برای رشد و پیشرفت بانوان در جهاد دانشگاهی اشاره و بر لزوم حمایت مستمر از آنان تأکید کرد و گفت: تقویت جایگاه بانوان و ایجاد محیطی سالم و حمایتی میتواند به افزایش بهرهوری و تحقق اهداف سازمانی منجر شود.
در ادامه، هر یک از بانوان شاغل در این نشست به بیان مشکلات و مسائلی که با آنها روبرو هستند پرداختند. نگرانیهایی از جمله عدم فرصتهای برابر برای ارتقاء شغلی، چالشهای ناشی از تعادل کار و زندگی، و نیاز به برنامههای آموزشی و مهارتی بیشتر به عنوان موضوعات اصلی مطرح شد.
بانوان همچنین پیشنهادات و راهکارهای خود را برای بهبود شرایط کاری و رفع مشکلات موجود ارائه دادند و بر اهمیت ایجاد بسترهای لازم برای مشارکت فعالتر و حضور مؤثرتر خود در تصمیمگیریهای سازمان تأکید کردند.
از نگاه همکاران حاضر در جلسه، نقاط قوت فعالیت در جهاد دانشگاهی، محیط سالم، ارتباط صمیمانه و مرزبندی و احترام حاکم بر روابط همکاران آقا و خانم در جهاد دانشگاهی است و مواردی مانند نابرابری و تبعیض در احکام و دریافتیها نسبت به آقایان، عدم استقاده از بانوان در سمتهای مدیریتی در شرایط یکسان و حتی ارجحیت شایستگی و سنوات خدمت، عدم تحقق تبدیل وضعیت به تمام وقتی، پیمانی و رسمی در طی سالهای طولانی را از ایرادات حاکم بر فضای جهاد دانشگاهی دانستند.
بانوان جهادگر سازمان جهاد دانشگاهی تهران، ضمن تشکر از اجرای طرح پایش سلامت و برنامههای خانواده محور در سال جاری، بر لزوم افزایش این برنامهها و فراهم نمودن شرایط بهتر در مسیر افزایش سلامتی و نشاط همکاران تاکید و درخواست کردند مواردی مانند پرداخت حق عائله مندی و بازنشستگی پیش از موعد بانوان، که از بارزترین مشوقهای ازدواج و فرزند آوری هستند، پیگیری شود.
در جمعبندی صحبتهای بانوان حاضر، دکتر گودرزی با تأکید بر اهمیت شنیدن دغدغهها و نظرات همکاران شاغل گفت: مشکلات شخصی مطرح شده را بهدقت مورد بررسی قرار خواهد داد و در تلاش است تا راهحلهای لازم برای بهبود شرایط کاری بانوان را درون سازمان جستجو کرده و اقدامات مؤثری در این راستا انجام دهد.
در ادامه این نشست، یزدانفر با دقت به شنیدن دغدغهها و نظرات بانوان پرداخته و ضمن ابراز همدلی با مشکلات روزمره و شرایط کاری بانوان، و تشکر از حضور فعال همکاران در نشست، تأکید کرد که شناسایی این مسائل، نخستین گام در راستای ارائه راهکارهای مؤثر است.
یزدانفر همچنین وعده داد که موارد مطرح شده در این نشست را جدی گرفته و در جلسات بعدی با مدیران ارشد سازمان در خصوص ارائه راهکارها و اقدامات لازم برای پیگیری خواستههای بانوان شاغل در جهاد دانشگاهی گفتگو خواهد کرد.
وی در پایان بر عزم جهاد دانشگاهی برای حمایت از تعالی و پیشرفت بانوان تأکید کرده و تهیه مستند بانوان شاخص و فرهیخته جهاد دانشگاهی را یکی از راهکارهای معرفی توانمندیهای بانوان و زمینه ساز حضور پر رنگتر و مؤثرتر زنان در سطوح عالی اداری و مدیریتی برشمرد و خاطرنشان کرد این رویکرد، بهعنوان بخشی از استراتژی کلان جهاد داننشگاهی، در راستای تحقق عدالت اجتماعی و تحقق اهداف عالیه است.