کد خبر:۱۱۹۳۷۳
انجام معاينه فني براي همه خودروهاي كشور يك ضرورت است
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر تاثير عمده خودروها بر آلودگي هواي تهران گفت: ايجاد و توسعه مراكز معاينه فني اقدامي اساسي و مهم در راستاي استاندارد شدن خودروها و بهبود كيفيت هوا محسوب ميشود و از اين رو انجام معاينه فني براي همه خودروهاي كشور يك ضرورت است.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، مهدي كوچكزاده پس از مراجعه مستقيم به يكي از مراكز معاينه فني افزود: حداكثر مدتي كه براي دريافت برچسب معاينه فني صرف ميشود، تنها 5 – 6 دقيقه است و از نظر كيفي و كمي اين مراكز به حدي رسيدهاند كه پاسخگوي خيل عظيم خودروهاي موجود در شهر تهران هستند.
وي با تقدير از به كارگيري دستگاههاي پيشرفته در مراكز معاينه فني و برخورد محترمانه كاركنان اين مراكز در جهت خدمترساني مطلوب به شهروندان اظهار كرد: انتظار از مردم شريف تهران اين است كه براي پاسخ به اين تلاش شهرداري تهران با حضور به موقع و در اسرع وقت جهت انجام معاينه فني خودروهايشان اقدام كنند.
كوچكزاده همكاري شهروندان تهراني با خدمتگزاران مردم در شهرداري تهران را باعث ايجاد وضعيت مطلوب و قابل قبول در شهر تهران دانست و تصريح كرد: به اين ترتيب تهران از نظر كيفيت هوا در زمره شهرهاي پاك دنيا و از نظر ساير موارد در بين شهرهاي برتر جهان قرار ميگيرد.
وي با اشاره به اين كه روند حركت و اقدامات گسترده شهرداري تهران نشان ميدهد خدمترساني به شهروندان به همين جا ختم نميشود، اضافه كرد: براي پاسخگويي به نياز روزافزون شهروندان، ايجاد مراكز جديد معاينه فني و ورود دستگاههاي مجهزتر به اين مراكز مورد انتظار است.
كوچكزاده با بيان اين كه خدماتي كه مراكز معاينه فني به عنوان يكي از زيرمجموعههاي شهرداري تهران ارائه ميكنند براي شهروندان قابل لمس بوده و گوياي زحمات مديران شهري است، تاكيد كرد: كل مجموعه شهرداري تهران در جهت بهبود كيفيت و خدماترساني به شهروندان تمام توان خود را به كار بستهاند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در پايان خاطرنشان كرد: بايد به تلاشهاي خدمتگزاران شهرداري تهران ارج نهاد و در كنار مديران و كاركنان اين مجموعه افقي روشن را پيش روي شهر تهران و شهروندان آن ترسيم نمود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰