کد خبر:۱۱۹۴۱۶۰

چگونه از زمانبندی قطع برق با خبر شویم؟

مشترکان صنعت برق برای اطلاع دقیق از زمان‌بندی خاموشی‌ها می‌توانند از اپلیکیشن برق من استفاده کنند. این اپلیکیشن در راستای تسهیل دسترسی به اطلاعات قبوض برق راه‌اندازی شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پاییز امسال به دلیل کاهش سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها تولید برق با مشکلاتی مواجه شده و به همین علت وزارت نیرو برنامه‌هایی برای اعمال خاموشی‌های برق در روز‌های سرد سال اعلام کرده است. این برنامه‌ها برای مدیریت مصرف برق در روز‌های پربار طراحی شده‌اند. طبق اعلام قبلی، برنامه قطع برق در تهران و دیگر شهر‌ها از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر خواهد بود و مشترکان می‌توانند با مراجعه به نرم‌افزار برق من از ساعت دقیق خاموشی خود مطلع شوند. این اطلاعات شامل زمان‌بندی خاموشی‌ها برای محل سکونت و محل کار مشترکان است.

 

در ادامه نحوه استفاده از این اپلیکیشن توضیح داده می‌شود.

 

مشترکان صنعت برق می‌توانند برای نصب این اپلیکیشن به سایت‌های اطلاع‌رسانی شرکت‌های توزیع برق در سراسر کشور مراجعه کرده یا آن را از پلتفرم‌های مختلف نظیر کافه بازار دانلود کنند. پس از نصب نرم‌افزار، کاربران قادر خواهند بود که اطلاعات به‌روز قبض برق خود را مشاهده کرده و میزان مصرف انرژی خود را پیگیری کنند.

 

همچنین، مشترکان با مراجعه به اپلیکیشن برق من اطلاعات زمان‎بندی خاموشی‌ها را نیز دریافت کنند. برای این کار، ابتدا باید اپلیکیشن برق من را بر روی گوشی خود نصب کنند. سپس شناسه قبض کنتور خود را وارد کرده و گزینه خاموشی را انتخاب کنند. پس از آن، با انتخاب قبض مورد نظر، پیامی در پایین صفحه ظاهر می‌شود که با کلیک بر روی گزینه خاموشی من زمان‌بندی دقیق خاموشی‌ها نمایش داده خواهد شد.

 

در راستای تسهیل دسترسی به اطلاعات قبوض برق و کاهش مصرف کاغذ، وزارت نیرو و شرکت توانیر سیستم صدور قبض برق را به صورت الکترونیکی راه‌اندازی کرده‌اند. این اقدام چند سالی است که در حال اجراست و علاوه بر کمک به محیط زیست، به مشترکان این امکان را می‌دهد که به راحتی به اطلاعات قبوض برق خود دسترسی داشته باشند. به همین منظور، سامانه‌ای به نام برق من نیز برای سهولت بیشتر در دسترس مردم قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار