کد خبر:۱۱۹۴۷۶۸

ثبت نام بیش از ۱۷۳ هزار داوطلب در آزمون دکتری

بیش از ۱۷۳ هزار داوطلب در آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی شرکت کردند.
ثبت نام بیش از ۱۷۳ هزار داوطلب در آزمون دکتری

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به مصوبه تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۱۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی، امکان ثبت‌نام قبول شدگان آزمون دکتری (Ph.D.) سال ۱۴۰۳ که در دوره روزانه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی پذیرفته شده‌اند، در آزمون دکتری (Ph.D.) سال ۱۴۰۴ فراهم شد.

بر این اساس به‌منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای این دسته از پذیرفته‌شدگان و همچنین متقاضیانی که در مهلت مقرر (۱۴۰۳/۰۷/۲۹ تا ۱۴۰۳/۰۸/۰۹) برای ثبت‌نام در برنامه پذیرش دکتری (Ph.D.) سال ۱۴۰۴ اقدام ننموده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده که بتوانند از روز دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۱ آغاز شد و تا روز پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ ادامه داشت.

طبق اعلام سازمان ملی سنجش، در مرحله مهلت مجدد ثبت نام آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ بیش از ۲۵ هزار نفر نام نویسی کردند و مجموع داوطلبان این آزمون به ۱۷۳ هزار نفر رسید.

مطابق مصوبه فوق داوطلبانی که در آزمون دکتری (Ph.D.) سال ۱۴۰۳ قبول شده‌اند، در صورتی که در آزمون دکتری (Ph.D.) سال ۱۴۰۴ ثبت‌نام نموده و در ردیف قبول شدگان این آزمون قرار گیرند، قبولی سال ۱۴۰۳ آنها لغو خواهد شد.

بر اساس مصوبه جلسه ۹۰۴ به تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی داوطلبانی که در آزمون ورودی دوره دکتری Ph.D. (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۴ ثبت‌نام و شرکت نمایند و در ردیف پذیرفته‌شدگان نهایی دوره روزانه (آموزش رایگان) آزمون مذکور قرار گیرند، چه در دانشگاه یا موسسه قبولی ثبت‌نام کنند و چه ثبت‌نام نکنند، اجازه شرکت مجدد در آزمون ورودی دوره دکتری Ph.D. (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۵ را نخواهند داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار