
انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند
در حادثه انفجار امروز مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان در منطقه «اعظم ورسک»، یک نفر جان باخته و ۶ تَن نیز زخمی شدهاند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پلیس پاکستان اعلام کرد که انفجار مقابل یک مسجد در منطقه «اعظم ورسک» وزیرستان جنوبی واقع در ایالت خیبرپختونخواه در پاکستان تعدادی جانباخته و زخمی در پی داشت.
بر اساس اعلام خبرگزاری اطلس، در این حادثه دستکم یک نفر کشته و ۶ تَن نیز زخمی شدهاند.
گزارش این رسانه اضافه میکند که یکی از رهبران ارشد حزب جمعیت علمای اسلام این کشور در میان زخمیهای این حادثه قرار دارد.
بر اساس اعلام پلیس پاکستان، این انفجار امروز یکشنبه رخ داده و در جریان آن «شهزادهخان ترابی»، امام جماعت مسجد و از «رهبران ارشد» جمعیت علمای اسلام همراه با ۵ نفر دیگر زخمی شدهاند.
نهادهای امنیتی پاکستان این حادثه را به گروهکهای تروریستی نسبت داده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.