به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی نظری در حاشیه برگزاری نودودومین گردهمایی معاونان فرهنگی جهاددانشگاهی که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد در گفتگویی اظهار کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری فرهنگ برای درست زیستن در واقع به مثابه حواس برای نفس کشیدن است.
وی با اشاره به اینکه در یک جنگ نابرابر و همیشگی فرهنگی و به عبارتی هجمه فرهنگی هستیم، گفت: باید با برنامهریزی بیشتر در این زمینه حرکت کنیم.
رئیس دانشگاه لرستان لازمه جنگ فرهنگی و مقابله با تهاجم فرهنگی وارده را برنامهریزی درست و به تعبیر مقام معظم رهبری مهندسی فرهنگی دانست و عنوان کرد: برخورداری از نقشه راه فرهنگی امروزه یکی از چالشهاست، داشتن نقشه فرهنگی نقطهزنی که جامعه هدف را در سنین و صنوف متفاوت با توجه به وجود اختلاف سلایق و ذائقهها مورد هدف قرار دهد، لازمه کار است.
نظری با اشاره به لزوم تمرکز بیشتر بر مساله هجمه فرهنگی در دانشگاهها، گفت: در دانشگاه لرستان و سایر دانشگاههای استان تلاشهایی در این زمینه صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه نیازمند دستیابی به یک نقشه راه درست هستیم تا بتوانیم برای وضعیت کنونی و آینده خود برنامهریزی کنیم، تصریح کرد: گردهمایی امروز معاونین جهاد دانشگاهی نیز در همین راستاست که توسط نهاد همیشه در میدان و جلودار جهاد دانشگاهی برگزار شده است.
رئیس دانشگاه لرستان نقش رسانه همیشه در صحنه ایسنا را به عنوان رسانه دانشجویی مهم برشمرد و ادامه داد: نقش استادان و هیئت علمی دانشگاهها در هدایت فرهنگی دانشجویان به مثابه افسران این هجمه فرهنگی است که با توجه به رسالت همیشه در صحنه بودن خود این نقش را ایفا میکند.
نظری با بیان اینکه اساتید به سبب تعدد ساعات تعامل با دانشجویان، تاثیر بیشتری در به اختیار داشتن ذهن و زبان آنان ایفا میکنند، خاطرنشان کرد: گفتوگوی هدفمند در این زمینه با اساتید سرلوحه کار است و تنها راه دستیابی به ارتقای فرهنگی و اهداف بلند این حوزه را حضور مجاهدانه استادان در میدان میدانم.