آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۰۹۴۹

فاطمه مهاجرانی: استاندار البرز ابقا شد + فیلم

در جلسه هیئت دولت، انتخاب رضا رحمانی به عنوان استاندار آذربایجان غربی اعلام شد و به مسائل مهمی مانند احیای دریاچه ارومیه، تنوع اقوام، و قانون حجاب و عفاف پرداخته شد.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، پس از جلسه هیئت دولت اعلام کرد که رضا رحمانی به عنوان استاندار آذربایجان غربی انتخاب شده است.

وی تأکید کرد که در این جلسه به آقای رحمانی در مورد موضوعات حساس استان از جمله وضعیت دریاچه ارومیه و تنوع اقوام تذکراتی داده شد.

 

کد ویدیو

وی همچنین اشاره کرد که طی سال‌های اخیر بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان برای احیای دریاچه ارومیه هزینه شده است و دولت امیدوار است این میراث طبیعی به شرایط مطلوب‌تری برسد.

کد ویدیو

در بخش دیگری از این جلسه، وزیر میراث فرهنگی نسبت به کاهش تعداد گردشگران خارجی به دلیل قانون حجاب و عفاف ابراز نگرانی کرد.

کد ویدیو

مهاجرانی در این زمینه گفت: «دولت درباره قانون حجاب و عفاف ملاحظاتی دارد و تلاش می‌کند با مذاکره و گفتگو، از آسیب‌های احتمالی در جامعه جلوگیری کند.»

کد ویدیو

وی افزود: «در بودجه سال جاری به موضوع ناترازی‌ها توجه شده است و تلاش می‌شود تا برنامه‌ریزی‌های مالی به شکل متوازن پیش برود.»

کد ویدیو

در پایان، سخنگوی دولت اعلام کرد که به مناسبت روز دانشجو، در دانشگاه‌های علامه طباطبایی، شهید بهشتی و دانشگاه ملی مهارت حضور خواهد یافت و تمامی وزرا نیز برنامه‌هایی برای حضور در دانشگاه‌ها خواهند داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار