کد خبر:۱۲۰۱۴۰۶
وزیر نفت:

آغاز نشست وزرای کشور‌های صادرکننده گاز در تهران/ تجارت گاز و افزایش تولید بررسی می‌شود

وزیر نفت با بیان اینکه بیست و ششمین نشست وزرای کشور‌های صادر کننده گاز از امروز در تهران آغاز به کار می‌کند، گفت: تجارت گاز و امکان افزایش تولید، محور این دوره از مذاکرات است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محسن پاک نژاد، امروز در جمع خبرنگاران افزود: بیست و ششمین نشست وزرای کشور‌های صادر کننده گاز (GECF) از امروز ۱۶ آذرماه با حضور هیات‌های کارشناسی در تهران آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: روز یکشنبه هفته آینده نشست وزارتی این اجلاس برگزار می‌شود که در این دوره وزیر نفت به عنوان رئیس اجلاس خواهد بود.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: در بیست و ششمین نشست به موضوع‌های مختلف در حوزه تجارت گاز و مباحث مربوط به افزایش تولید در عرصه کشور‌هایی که قابلیت تولید دارند و مباحثی از این دست پرداخته می‌شود.

پاکنژاد گفت: این اجلاس ۱۲ عضو اصلی دارد که از این تعداد ۶ تا ۷ وزیر در تهران حضور خواهند یافت همچنین برخی از معاونان وزرا نیز میهمان این نشست هستند.

وی با اشاره به اینکه وزرای کشور‌های اصلی صادرکننده گاز که ذخایر اصلی گاز جهان را در اختیار دارند در این دوره اجلاس حضور دارند، خاطرنشان کرد: هشت عضو ناظر و یک عضو مدعو یا مهمان که کشور عمان است نیز در این دوره حضور دارند.

وزیر نفت اظهار داشت: آنچه که حائز اهمیت است حضور این وزرا در تهران بیانگر آن است که جمهوری اسلامی ایران مانند همیشه پایدار و با ثبات است و امنیت به طور کامل برقرار است و این نشان می‌دهد که با توجه به ثبات ایران، نظام مورد پذیرش همه کشور‌های جهان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار