کد خبر:۱۲۰۱۶
يك كارشناس مسائل سياسي:
سقوط نظام ليبرال دموكراسي قطعي است
نظام ليبرال دموكراسي اگر بخواهد براساس سيستم سرمايهداري اداره شود، بايد سقوطش را قطعي بداند.
عطاءالله حكيمي، نماينده مجلس هفتم در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه بايد از همين حالا سقوط نظام ليبرال دموكراسي را از هم فروپاشيده بدانيم، اظهار داشت: نظام ليبرال دموكراسي به دنبال منافع خود است و از آنجايي كه آزادي بدون نظارت را در دستور كار خود دارد، قطعاً پاشيده خواهد شد.
وي شروع سقوط ليبرال دموكراسي را از هم اكنون عنوان كرد و افزود: قطعاً بايد نظام نوپاي انقلاب اسلامي جايگزين يك سيستم سرمايه داري شود؛ چرا كه اقتصاد نظام انقلاب اسلامي ايران بر پايه مالكيت بخش خصوصي و تعادل نهادينه شده است.
نماينده دور هفتم مجلس شوراي اسلامي ادعاهاي سياسي و شعارهاي دروغين نظام ليبرال دموكراسي و حمله نظامي برخي از كشورهاي جهان را دليل اصلي سست شدن اين نظام در جهان دانست./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰