آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۲۱۶۲

مصرف گاز در تهران با ۱۰۶ میلیون متر مکعب رکورد زد

سخنگوی شرکت ملی گاز استان تهران گفت: میزان مصرف گاز در تهران با رشد ۳۴ درصد به ۱۰۶ میلیون متر مکعب در روز رسید.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، علی اصغر نوایی سخنگوی شرکت ملی گاز استان تهران گفت: مصرف گاز در ۲۴ ساعته گذشته در تهران رکود دار شد و میزان مصرف گاز در این شهر به ۱۰۶ میلیون متر مکعب در روز رسید.

وی ادامه داد: میزان مصرف گاز در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳۴ درصدی داشته است که با توجه به پایداری دمای هوا از تمامی هم وطنان درخواست می‌شود برای کاهش نیافتن افت فشار گاز در مصرف صرفه جویی کنند.

او بیان کرد: تاکنون قطعی گاز در هیچ یک از مناطق نداشته‌ایم، اما با توجه به کاهش دمای هوا امیدواریم هم وطنان در مصرف گاز مثل همیشه رعایت کنند.

نوایی اظهار کرد: با ورود سامانه بارشی جدید به کشور میزان مصرف گاز همچنان رو به افزایش خواهد بود و امیدواریم در این بخش مدیریت مصرف دردستور کار قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار