کد خبر:۱۲۰۲۴۸۱

یک هزار و ۶۹۵ فرصت شغلی برای مددجویان زنجانی فراهم شد

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: هدف‌گذاری برای ایجاد سه هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در سال جاری برای مددجویان زنجانی انجام شده و از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۶۹۵ شغل ایجاد شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، روح‌الله صالحی مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: یکی از مسائل مهم و محوری در حمایت کمیته امداد از جامعه هدف این نهاد اشتغالزایی و ایجاد زمینه خودکفایی برای مددجویان است.

وی با بیان اینکه اشتغالزایی مددجویان پس از انجام اقدامات مربوط به شناسایی مستعدین، ارائه آموزش‌های لازم و پرداخت تسهیلات انجام می‌شود، اظهار داشت: خوشبختانه اغلب طرح‌های اجرایی توسط این نهاد پایدار بوده و در حال حاضر ۱۵ هزار طرح اشتغالزایی زیر نظر کمیته امداد استان زنجان فعال است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان تصریح کرد: هر ساله تعدادی از مددجویان تحت حمایت در کلاس‌های کارآفرینی شرکت می‌کنند و آموزش‌های مرتبط با کارآفرینی به آنها داده می‌شود که خروجی این اقدامات منجر به اشتغال‌زایی و کسب درآمد برای مددجویان می‌شود.

صالحی اضافه کرد: امسال یک هزار و ۴۲۰ نفر از مددجویان نیز در دوره‌های آموزشی مربوط به اشتغال شرکت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه تعداد خانواده‌های خودکفا شده نیز ۹۳۸ نفر بوده است، افزود: خوشبختانه بحث اشتغالزایی جامعه هدف کمیته امداد روند خوبی در استان طی می‌کند.

صالحی ادامه داد: کارآفرینی مهم‌ترین اولویت کمیته امداد در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت بوده و در این زمینه از ظرفیت دستگاه‌ها استفاده شده است.

مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جمعیتی نزدیک به ۵۰ هزار نفر هستند که از این تعداد ۱۸ هزار و ۸۴۹ نفر سالمند بوده و ۱۵ هزار و ۵۷۸ خانوار معادل ۵۶ درصد در روستاها زندگی می کنند.

۳۱ هزار و ۴۶۸ نفر معادل ۶۶.۹ درصد از کل مددجویان کمیته امداد استان از زنان سرپرست خانوار هستند که از حمایت‌های مختلف این نهاد بهره مند می‌شوند.

چهار هزار و ۹۳۰ فرزند محسنین هم اکنون تحت حمایت کمیته امداد استان هستند و ۳۱ هزار و ۴۵۷ حامی در حال حاضر در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین با کمیته امداد همکاری می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار