کد خبر:۱۲۰۲۵۵۳

مدت زمان رفع حوادث آب در همدان کمتر از میانگین کشوری است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: مدت زمان رفع حوادث آب در مناطق شهری این استان، حدود ۱۰ ساعت کمتر از میانگین کشوری است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرهاد بختیاری‌فر مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: میانگین زمان رفع حوادث آب به عواملی مانند نوع حادثه، شدت مشکل، مکان جغرافیایی، تجهیزات و نیروی انسانی موجود و شرایط محیطی بستگی دارد.

وی با بیان اینکه میانگین کشوری زمان رفع حوادث بخش انشعاب آب شهری ۱۲ ساعت و رفع مشکل شبکه آب شهری پنج ساعت است، تصریح کرد: میانگین زمان رسیدگی و رفع مشکل در بخش انشعاب آب شهری استان همدان یک ساعت و ۴۵ دقیقه و میانگین رفع مشکل شبکه ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان با اشاره به اینکه رسیدگی و رفع مشکل آب و فاضلاب استان در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب خود را ملزم به پاسخگویی به تمام تماس‌ها می‌داند و در این راستا تیم‌های حوادث و کنترل کیفی آب به محل اعزام و نسبت به بررسی و رفع مشکل اقدام می‌کنند.

وی بیان کرد: استفاده از تجهیزات مدرن و فناوری‌های پیشرفته، آمادگی تیم‌های تعمیرات و نگهداری، مانیتورینگ و کنترل پیشرفته شبکه و برنامه‌ریزی دقیق و پیش‌بینی شرایط بحرانی، منجر به کاهش زمان رفع حوادث می‌شود و در همین راستا نرم افزار GIS این شرکت به نرم افزار مشترکان شرکت آبفا استان متصل شده که با این اقدام خدمات مشترکان در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با دقت بیشتری ارائه می‌شود.

بختیاری‌فر یادآور شد: مشترکان در هر نقطه از استان می‌توانند با سامانه ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب استان تماس گرفته و خدمات مورد نیاز خود را به صورت رایگان دریافت کنند.

هم اینک همه ۳۱ شهر استان همدان و ۸۲۷ روستای این استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهره مند هستند و به شبکه یکپارچه و سراسری توزیع آب آشامیدنی این استان متصل شده اند.

۹۹ درصد از جمعیت استان همدان از آب سالم لوله کشی و ۷۴ درصد نیز از شبکه فاضلاب برخوردارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار