کد خبر:۱۲۰۴۵۰۲

ادامه سراشیبی؛ دادستان کل سابق رژیم از خلبانان می‌خواهد: "داوطلب خدمت نشوید"+فیلم

دادستان کل سابق رژیم صهیونیستی، موشه لدور با انتقاد از نخست‌وزیر این رژیم بنیامین نتانیاهو گفت: "اگر کشور به یک دیکتاتوری تبدیل شود، باید نافرمانی کنیم."
محمد مهدی رضائی
ادامه سراشیبی؛ دادستان کل سابق رژیم از خلبانان می‌خواهد:

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری دانشجو، دادستان کل سابق رژیم صهیونیستی، موشه لدور، در یک رویداد فرهنگی در بئرشبع به شدت از نخست‌وزیر این رژیم بنیامین نتانیاهو انتقاد کرده و از نافرمانی مدنی حمایت نمود. او اظهار داشت: "اگر کشور به یک دیکتاتوری تبدیل شود، باید نافرمانی کنیم. "

 

کد ویدیو


لدور در این برنامه گفت: "خلبانانی که از خدمت مرخص شده‌اند و حضورشان مشروط به فعالیت داوطلبانه است، باید این را بگویند: اگر شما برای چنین کشوری تلاش می‌کنید، کشوری که با زور و قدرت اهداف خود را دنبال می‌کند و قصد دارید مبارزه خود را به این شکل به سرانجام برسانید و دیکتاتور‌های این کشور شوید، اگر این همان چیزی است که انجام می‌دهید، من به کابین خلبان نخواهم رفت و پرواز نخواهم کرد. "

این اظهارات در ادامه اعتراضات دیگر مقامات رژیم صهیونیستی علیه دولت و شخص نتانیاهو است. وضعیت داخلی این رژیم هر روز شکننده‌تر شده و مردم و مسئولین بیشتری به عملکرد و سیاست‌های نتانیاهو اعتراض می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار