کد خبر:۱۲۰۵۳۰۱

کمبود اعتبارات و تجهیزات، چالش جدی نظام سلامت کهگیلویه و بویراحمد

در نشستی با حضور معاون وزیر بهداشت و درمان، مشکلات و نیازمندی‌های بخش بهداشت و درمان استان کهگیلویه و بویراحمد بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جاودان سیرت رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: برای تکمیل ۶۷ طرح بهداشتی و درمانی استان به دست کم ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی افزود: به علت کمبود فضای بیمارستانی، برخی از بیمارستان‌های استان تا ۲۰ درصد بیشتر از ظرفیت پذیرش می‌کنند.

جاودان سیرت اضافه کرد: بیمارستان خصوصی زاگرس تکمیل است، اما برای تجهیز و راه اندازی به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی فرسودگی ناوگان حمل بیمار یا آمبولانس و تجهیزات تخصصی جراحی دندان پزشکی، نبود بیمارستان ویژه بیماران سرطانی و نبود اتاق عمل ویژه قلب را از دیگر مشکلات بخش درمان استان عنوان کرد.

حجت الاسلام سید محمد موحد نماینده شهرستان‌های کهگلیویه، بهمئی، لنده و چرام هم گفت: شهرستان کهگیلویه با کمبود شدید بیمارستان و تخت درمان مواجه است و این شهرستان با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت فقط یک بیمارستان با شرایط نامطلوب دارد.

یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست بیان کرد: متاسفانه به علت توزیع نامتوازن اعتبارات در بخش بهداشت و درمان، استان کهگیلویه و بویر احمد در بسیاری از شاخص‌های سلامت بهداشت و درمان فاصله زیاد و معنا داری با دیگر استان‌های مشابه و همسایه دارد.

رحمانی با اشاره به اینکه برخی از شهرستان‌های استان از کمترین امکانات درمانی و حتی پزشک برخوردارند گفت: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای کاهش فاصله استان با دیگر استان‌ها باید نگاه و توجه ویژه تری به این استان داشته باشد.

شهامت سرپرست معاونت عمرانی استانداری هم گفت: وزارت نفت ۱۰۵ میلیارد تومان برای کمک به زیرساخت‌های درمان به استان اختصاص داده، اما دانشگاه علوم پزشکی استان تاکنون زمینه‌های جذب این منابع مالی را فراهم نکرده است.

وی افزود: کمبود تجهیزات پزشکی در برخی از مراکز بیمارستانی، سطح خدمات درمانی را کاهش داده و موجب نارضایتی مردم شده است.

شهامت خواستار تقویت ضریب امنیت در بیمارستان‌ها با استفاده از ظرفیت پلیس در بیمارستان‌های استان شد.

معاون توسعه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم با اشاره به بدهی ۱۰۷ هزار میلیارد تومانی این وزارتخانه گفت: باید با صرفه جویی و الویت بندی از این شرایط بد اقتصادی عبور کرد.

موهبتی، معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت افزود: ۳۰ هزار آمبولانس و ۵۰ هزار تخت بیمارستانی فرسوده در کشور وجود دارد که نوسازی آن درالویت است.

وی گفت: برای توسعه زیر ساخت‌های بهداشت و درمان استان هم کمک‌هایی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار