به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست وبیناری معاونت علمی و پژوهشی بسیج اساتید کشور به مناسبت هفته پژوهش و فناوری با مسئولان و معاونین پژوهشی مراکز بسیج اساتید استانهای سراسر کشور با حضور معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.
در این نشست، دکتر روح اله رضوی نژاد معاون علمی، پژوهشی و فناوری بسیج مستضعفین با اشاره به ضرورت نهضت و خیزش علمی در کشور گفت: بسیج با دارا بودن شبکه عظیم مردمی، عرصه جهاد است.
رضوی نژاد تأکید کرد: در این عرصه، شبکه سازی، گفتمان سازی، جریان سازی، امیدآفرینی، تقویت بنیه و تربیت کادر تراز و نیز تولید دانش و فناوریهای نوین، تمدن یگساز و اقتدار آفرین با استفاده از نخبگان حائز اهمیت است.
معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: از جمله طرحهای حمایتی معاونت در این راستا شامل؛ طرح جهاد علمی، طرح شهید چمران، طرح شهید شهریاری، طرح شهید فخری زاده، طرح باقرالعلوم (ع) و طرح امام صادق (ع) میباشد.
در ادامه این نشست دکتر وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور به رویکردهای مسأله شناسی و مسأله یابی سازمان اشاره کرد و گفت: یکی از راههای تحقق علم نافع در جامعه، دانشگاه مسأله محور و مسئولیت پذیر است و در نتیجه باید ورودی، پردازش و خروجی هدفمندی داشته باشد
آرایی عنوان کرد: دانشگاه مسأله محور باید با مدیریت نهادمحور و همکاری اعضای هیأت علمی و دانشجویان مسئولیت پذیر و دغدغهمند نسبت به مشکلات و نیازهای جامعه، برای رفع آن هدفگذاری نماید و با محتوای درسی اثربخش و نیازمحور و نیز آموزش تفکرمحور و منجر به مهارت و انجام پژوهشهایی با روش حل مسأله، دانش آموختگان متخصص تربیت و خدمات و تولیدات علمی نافع عرضه کنند و در نهایت با خدمت گیرندگان (جامعه، صنعت و نظام اجرایی) تعامل حداکثری داشته باشند.
در ابتدای این نشست، دکتر وحید صالحی جانشین معاونت علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور بیان اقدامات و فعالیتهای سال جاری معاونت در مرکز و استانها پرداخت و گزارش عملکردی در این خصوص ارائه نمود.