به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متن بیانیه جمعی از تشکلهای دانشجویی در حمایت از قانون عفاف و حجاب به شرح زیر است: مقام معظم رهبری: «حجاب یک حکم شرعی و یک مسئلهی قانونی است و در این زمینه باید در درجهی اول، دستگاههای دولتی و حکومتی و مدیران آنها مراقبت کنند تا بر اساس قانون عمل شود.»
طی چند سال اخیر، همواره تلاش دشمنان ایران اسلامی ایجاد دوقطبی بر سر مسائل مختلف در سطح جامعه بودهاست. یکی از مسائلی که آنها روی آن دست گذاشتند مسئله حجاب بوده و توانستند با طرق مختلف این موضوع را به محل اختلاف میان اقشار مختلف مردم و حاکمیت تبدیل سازند. این تقابل اندیشه در برههای از زمان به رویارویی در کف خیابان انجامید، طوری که خوراک رسانههای معاند را فراهم کرد و رقم زننده فصل جدیدی از رابطه مردم با مردم و مردم با حاکمیت شد. حاصل کنشهای صورت گرفته در این برهه چیزی جز متزلزل کردن نهاد خانواده در جامعه ایرانی نبودهاست. درست است که از آن روزها فاصله گرفتهایم، اما هنوز هم بحثها میان گروههای مختلف مردم و حکومت جریان دارد. در این شرایط، داشتن فصل الخطابی که به این کشمکشها پایان داده و از نهاد مقدس خانواده پاسداری کند، بیش از پیش مورد نیاز است.
مدتی است که از تصویب قانون عفاف و حجاب میگذرد و بحثها میان موافقان و مخالفان این قانون بالا گرفتهاست. خطاب به حضرات مخالف قانون که وضع قانون در این موضوع را ایجاد تنش و اضطراب میدانند باید گفت اگر قانون را خوانده باشید که البته بعید است، غالب مجازاتهای مقرر در این قانون به صورت الکترونیکی اعمال میشود و تا حد امکان از رویارویی فیزیکی اجتناب شده است. مغالطه دیگری که بدان متمسک میشوید، لزوم حل مشکل حجاب با کارفرهنگی است.
عنایت داشته باشید که فصول اولیه قانون تماما به مسائل فرهنگی و امور ایجابی پرداختهاست. در این فصول برای دستگاههای اجرایی مختلف تکالیفی در راستای تحقق همان کار فرهنگی که مد نظر شماست وضع شدهاست. لیکن گویا شما کتاب قانون را از وسط باز کردهاید و آن مواد را ندیدید!. مسئله دیگر این است که اگر بنا است تنها با کار فرهنگی ماجرا ختم بخیر شود بفرمایید با آن اقلیت ناچیزی که از سر غرض و مرض اقدام به هنجارشکنی در ملاء عام میکنند چه باید کرد؟! آیا جز برخورد قانونی و قضایی راهکار دیگری به ذهن شما میرسد؟!
شاید این قانون در مسائلی دارای ایراد و ابهام باشد، لیکن این مسئله نباید بهانه و دستاویزی برای نفی هرگونه قاعدهگذاری در این حیطه قرارگیرد. حضرات مخالف به جای طرح شبهات در نازلترین سطح آن و طرح مواردی که اصلا در قانون وجود ندارد، بهتر است راهکارهای خود را برای اصلاح قانون ارائه دهند.
جا دارد نکاتی را هم خدمت رؤسای محترم قوه مقننه و مجریه عارض شویم؛ آقای دکتر قالیباف و جناب دکتر پزشکیان! نهاد خانواده در جامعه ایرانی و اسلامی، همواره دارای قداست و اصالت بودهاست. وظیفه شما به عنوان کارگزاران ملت، حراست از این نهاد مقدس است. همچنین توجه داشتهباشید که شکلگیری وفاق در سطح جامعه باید حول محور قانون و در رأس آنها قانون اساسی باشد. قانون اساسی به عنوان میثاق دولت و ملت تکلیف را مشخص کردهاست. در اصل دهم این قانون، خانواده واحد بنیادین جامعه اسلامی قلمداد شدهاست و تمام اقدامات و برنامهریزیها باید در راستای پاسداری از قداست این نهاد باشد. مبادا مصلحتاندیشیهای نابهجا و در نظر گرفتن منافع اقلیتی هنجارگریز باعث عقبنشینی شما در ابلاغ و اجرای قانون شود.
جناب آقای پزشکیان! خوب است پاسخ بدهید چرا اجازه ندادید این قانون از طریق ساز و کارهای عادی جلو برود. چرا قانون مصوب مجلس و مورد تایید شورای نگهبان را جهت بررسی به شورای عالی امنیت ملی فرستادید؟ حتما با اصل ۱۷۶ قانون اساسی و لزوم تایید تصمیمات این شورا توسط رهبری آشنا هستید. انشاءالله که مانند قضیه رأی اعتماد برای وزرایتان، قصد هزینه کردن از رهبری را نداشته باشید! به نظرتان بهتر نبود دولت شما به جای طی کردن فرایند در ساز و کار غیر معمول آن، جهت اصلاح موارد محل ابهام در قانون لایحه اصلاحی ارائه کند؟
در نهایت به تمام مسئولین امر پیشنهاد میکنیم سیر قهقرایی پوشش و تاثیرات آن در جوامع غربی را حتماً مطالعه بفرمایید تا بدانید ممکن است پا در مسیری بگذارید که دیگران قبل از ما آن را رفته اند و جز خسران نصیب دیگری نداشتند.
ما، جمعی از تشکلهای دانشجویی، ضمن اعلام حمایت از قانون عفاف و حجاب، خواستار ابلاغ قانون توسط رئیس محترم مجلس و اجرای آن توسط رئیس جمهور محترم هستیم.
والسلام علی من التبع الهدی
دفاتر امضا کننده نامه:
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی (ره)
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربیت مدرس
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه فرهنگیان هرمزگان
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه سمنان
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شیراز
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه رازی کرمانشاه
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اشرفی اصفهانی
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه دریانوردی چابهار
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تفرش
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل علوم پزشکی یاسوج
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یاسوج
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه محقق اردبیلی
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه ارومیه
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد شهر کرد
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان