به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد نوذری استاندار قزوین روز یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار و کارگروه امنیت غذایی استان، اظهار کرد: رضایت مردم در تامین مواد غذایی بسیار مهم است که در این میان تمام برنامه ریزی و تصمیمات در حوزه تامین اقلام خوراکی مثل نان، گوشت و سایر کالاهای مصرفی باید در اولویت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه خطر قرمز ما، مردم به عنوان سرمایههای اجتماعی استان هستند، گفت: بازرسی و نظارت بر نانواییها بسیار مهم است و وضعیت آرد و نان نیز تاثیر مستقمی در سبد غذایی خانوار دارد، بنابراین اینکه مردم تا چه اندازه رضایت دارند برای ما بسیار مهم است، باید میزان تجمع و صف نانوایی ها و در عین حال کیفیت و نحوه پخت آن در استان بررسی شود.
نوذری تاکید کرد: امروز باید از خودمان بپرسیم که آیا کیفیت نان مطلوب است یا نه و اینکه اگر فردی وارد صف نانوایی می شود تا چه اندازه باید صبر کند تا بتواند نان خریداری کند، چرا که ارزش نان در سفره خانوار ایرانی بسیار مهم بوده چرا که هر غذایی که سر سفره داشته باشیم، نان نیز در کنار آن وجود دارد.
استاندار قزوین ادامه داد: هر قدر که بتوانیم باید نانوایی های آزادپز را افزایش دهیم، این موضوع مسأله طولانی شدن صف را تعدیل خواهد بخشید و برای تعادل بخشی عرضه و تقاضا باید از این ظرفیت استفاده کرد.
نماینده دولت در استان قزوین بیان کرد: از ظرفیت بسیج نیز باید در عرصه بازرسی و نظارت بر واحدهای صنفی، به ویژه نانواییها استفاده کرد، به هرحال قانون این وظیفه را برعهده جهاد کشاورزی قرار داده و اولویت کارها بر عهده این سازمان است.
نوذری با بیان اینکه در حوزه نظارت ها باید از امکانات و تجهیزات به روز بهره گرفت، یادآور شد: تمامی بازرسی ها از واحدهای صنفی باید به صورت مشترک باشد و اینگونه نباشد که هر دستگاهی به صورت جزیره ای از صنوف بازدید کند، با این نکته که نظارت و بازرسی باید تا پایان شب ادامه یابد، چون برخی از نانوایان با اطلاع از اینکه بازرسی ها فقط صبحها انجام می شود، بعداز ظهر بدون نظارت فعالیت میکنند.
استاندار قزوین در ادامه به موضوع گوشت قرمز اشاره کرد و گفت: از الان برنامه ریزی کنید تا با توجه به روزهای پایانی سال و ماه مبارک رمضان، قیمت این فرآورده موجب رضایت خانوادهها شود، در برخی از استانهای همجوار قزوین قیمت گوشت قرمز به حدود ۹۰۰ هزار تومان رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: مصوب شدن تصمیمات در نشستها اگرچه مهم است، اما اجرایی شدن آن بسیار مهمتر بوده و باید منجر به نتیجه شود، همچنین تاکید میکنیم که در تمامی نشستها باید مدیران کل دستگاههای اجرایی حضور داشته باشند و حضور هرگونه نماینده از سوی دستگاه، قابل پذیرش نیست.