کد خبر:۱۲۱۰۵۶۰
اجرای تازهترین اثر جلال تهرانی در تئاتر شهر آغاز شد
شروع توفانی «بونکر دوم/ شکارچی و قطار»
نمایش «بونکر دوم/ شکارچی و قطار» به نویسندگی و کارگردانی جلال تهرانی با حضور ستارههایش شروعی توفانی در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر داشت و توانست در ۵ شب نخست اجرا کلیه بلیتهای خود را به فروش برساند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «بونکر دوم/ شکارچی و قطار» به نویسندگی و کارگردانی جلال تهرانی اجرای خود را به شکل رسمی از شامگاه دوشنبه دهم تیرماه در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر آغاز کرد. بازگشت دوباره جلال تهرانی به عرصه تئاتر و حضور بازیگرانی چون گلچهره سجادیه، بهنوش طباطبایی، مهدی نصرتی موجب شد تا این نمایش با استقبال مخاطبان مواجه شود، به نحوی که کلیه بلیتهای پنج شب اول اجرای آن به شکل کامل به فروش رفت.
در خلاصه داستان «بونکر دوم/ شکارچی و قطار» آمده است: «هرگاه شوق تو در پیدا کردن دیگری کافی باشد، خودت را پیدا خواهی کرد.»
این نمایش هر شب به جز شنبهها ساعت ۲۰ در تالار قشقایی روی صحنه میرود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.