آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۰۷۳۲

توسعه اقتصاد دانش‌بنیان؛ راهکارهایی برای کاهش قیمت و افزایش تولید

رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در نشست دبیران ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و برنامه‌های ملی معاونت علمی، بر نقش تسهیل‌گری، ایجاد تعامل، هم افزایی و هماهنگی در بخش‌های زیست‌بوم فناوری و اقتصاد بخشی تأکید کرد.
توسعه اقتصاد دانش‌بنیان؛ راهکارهایی برای کاهش قیمت و افزایش تولید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشست ارائه برنامه‌ها و هم‌اندیشی ستاد‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان عبدالحسن بهرامی رئیس مرکز راهبری ستاد‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان برگزار شد.

در این نشست، دبیران ستاد‌های توسعه فناوری هوش مصنوعی و رباتیک، لیزر و کوانتوم، گیاهان دارویی، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، انرژی و محیط زیست حضور داشتند و به تبیین و تشریح برنامه‌ها و راهبرد‌های ستاد پرداختند.

عبدالحسن بهرامی رییس مرکز راهبری ستاد‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، پس از استماع گزارش‌ها و برنامه‌های ستاد‌های توسعه فناوری و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان بخشی، به نقش ستاد‌ها در ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی در ستاد‌ها اشاره کرد: مهم است که ستادها، ظرفیت‌سازی کرده و بستر حل چالش‌هایی مانند پیوند صنایع، دولت و بخش دانشگاهی را توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان دارندگان راه حل چالش‌ها مورد توجه قرار دهند.

بهرامی عنوان کرد: ستاد‌ها و برنامه‌های ملی، باید اولویت برنامه‌هایشان را ایجاد هم‌افزایی تسهیل‌گری و هماهنگی بین بخش‌های مختلف زنجیره زیست‌بوم آن حوزه قرار دهند.

وی افزود: باید در برنامه‌های ستادها، باید به طور ویژه به موضوع حل این چالش‌ها به صورت موردی و عمقی نگاه شود. این که چقدر در موضوعات اولویت‌دار، اشتغال ایجاد شود، از ارزبری جلوگیری کنیم و اجرای این پروژه‌ها تا چه اندازه توانسته یارانه آن بخش را مدیریت کند، اهمیت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار