آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۱۰۹۲

گره اجرای طرح جمع‌آوری فاضلاب سرپل‌ذهاب باز شد

پس از ۱۰ سال انتظار شهروندان، گره اجرای طرح جمع‌آوری فاضلاب شهری سرپل‌ذهاب که به یک معضل زیست‌محیطی و تهدیدی برای سلامت مردم غرب کرمانشاه تبدیل شده بود، اکنون با سرعت مناسبی در حال گشایش و پیشرفت است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جمع آوری فاضلاب محله های پاونار، زعفران و کوییک که ۱۰ سال پیش به شهر سرپل ذهاب الحاق شدند و چندین نقطه داخل شهر شامل میدان بسیج، شهرک انتظامی و پل سنگی که جمعیت ساکنان آن افزون بر هفت هزار نفر است به صورت صورت چاه و سنتی جمع آوری و تخلیه می‌شد که باعث بروز مشکلاتی برای سلامت و بهداشت اهالی این محلات شده است.

برای جلوگیری از ایجاد آلودگی و انتقال بیماری‌ها اجرای شبکه فاضلاب یک ضرورت اصلی است چون دفع سنتی موجب مخاطرات جدی در زمینه آب‌های زیرزمینی می شود و اکنون پس از سال ها انتظار مردم، اداره آبفای سرپل ذهاب به صورت امانی نسبت به اجرای طرح فاضلاب و اتصال محلات به شبکه اصلی اقدام کرد که عملیات اجرایی آن اکنون توسط گروه‌های شرکت آب و فاضلاب در حال انجام است.

رئیس اداره آبفای سرپل ذهاب گفت: با توجه به عدم لوله گذاری و اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در برخی محله ها و نارضایتی ساکنان این مناطق با پیگیری انجام شده و حمایت فرماندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی کار لوله گذاری و اجرای شبکه هم اکنون آغاز شده است.

محمد سرایی افزود: اجرای طرح جمع آوری شبکه فاضلاب محله های مذکور که هفت هزار نفر را برخوردار می کند یکی از مهم‌ترین نیازها و مطالبه های اصلی شهروندان سرپل ذهاب بود که به طول ۱۵ کیلومتر و از محل اعتبارات استانی اداره آبفای استان کرمانشاه انجام می شود.

وی گفت: در مقادیر باقی مانده از شبکه جمع آوری فاضلاب شهر سرپل ذهاب و پیرو بازنگری و مطالعات انجام شده، ضمن تهیه لوله مورد نیاز اجرای دفع فاضلاب در سایز های مختلف و تجهیزات، پروژه بصورت امانی فعال شده است.

رئیس اداره آبفای سرپل ذهاب تصریح کرد: طی برنامه ریزی به‌ عمل آمده در کوتاه ترین زمان ممکن و تا پایان امسال نسبت به اجرای لوله گذاری شبکه فاضلاب اقدام می شود و محله های مورد نظر از خدمات دفع فاضلاب بهره‌مند می شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار