کد خبر:۱۲۱۲۷۴۶

«شولتز» برنامه ملاقات خود با «پوتین» را دروغ خواند

صدراعظم آلمان گزارش‌های مربوط به سفر احتمالی خود به مسکو و دیدار با «پوتین» را «نادرست و ناشایست» توصیف کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اولاف شولتز، صدراعظم آلمان گزارش‌های مربوط به سفر احتمالی خود به مسکو را «نادرست و ناشایست» توصیف کرد.

بر اساس اعلام این رسانه، شولتز ادعای برنامه ملاقات خود با ولادیمیر پوتین را دروغ خواند.

صدر اعظم آلمان در ادامه اظهارات رودریش کیزوتر، نماینده بوندستاگ (پارلمان آلمان) از حزب اتحادیه دموکرات مسیحی آلمان مبنی بر اینکه قرار است صدراعظم قبل از ۲۳ فوریه به مسکو سفر کند را کذب خواند و افزود که چنین گمانه زنی هایی عمیقا ناروا است.

از سوی دیگر، مقامات آلمانی قصد دارند از رودریش کیزوتر، نماینده بوندستاگ، که مدعی شده بود شولتز قصد دارد به زودی با پوتین در مسکو دیدار کند، شکایت کنند.

استفن هبستریت، سخنگوی دولت آلمان، اطلاعات منتشر شده توسط این نماینده پارلمان کشورش را «داستانی مخرب» توصیف کرد.

برچسب ها:
شولتز پوتین
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار