به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، داوود بهمن نژاد مدیرعامل کارخانه سیمان ایلام گفت: این شرکت دارای ظرفیت اسمی با تولید یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن سیمان در سال است که اکنون سالانه یک میلیون و ۵۰ هزار تن معادل ۶۵ درصد از کل ظرفیت موجود کارخانه سیمان به تولید رسیده است.
وی افزود: از سال ۹۴ تاکنون به دلیل محدودیت صادرات سیمان به کشور عراق ( به عنوان بازار اصلی صادرات) به علت خودکفایی این کشور در تولید سیمان و اخذ عوارض سنگین گمرکی، صدور این محصول به عراق روند کندی دارد.
بهمن نژاد ادامه داد: اما ۸۰ درصد از کلینکر تولیدی کارخانه سیمان ایلام معادل ۲۰۰ هزار تن در سال به عنوان یک محصول افزودنی در مصالح ساختمانی از مرز شلمچه به عراق و کویت صادر می شود که در صورت همراهی و همکاری گمرک مرکزی ایران صادرات این محصول در مرز بین المللی مهران صورت پذیرد.
وی کمبود حامل های انرژی (برق و گاز) را از مهمترین چالش ها و مشکلات فراروی کارخانه سیمان ایلام برشمرد و یادآور شد: این کارخانه اکنون با سوخت جایگزین مازوت از طریق بندر ماهشهر فعالیت می کند.
بهمن نژاد بیان کرد: اما به علت ترافیک سنیگن خودروهای حمل مازوت در بندر ماهشهر تحویل این سوخت جایگزین با سختی و کندی انجام می شود.
وی تاکید کرد: تامین هزینه های این کارخانه از محل فروش و صدور محصولات تولیدی انجام می گیرد که با قطعی حامل های انرژی و کمبود سوخت، روند تولید در این کارخانه دچار مشکل شده است.
مدیرعامل کارخانه سیمان ایلام خواستار ورود و پیگیری استاندار نسبت به تامین حامل های انرژی و همچین فراهم ساخت زمینه صدور محصولات تولیدی از مرز مهران شد.