آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۳۰۲۵

مدیرعامل: ظرفیت تولید کارخانه سیمان ایلام سه برابر مصرف سالانه استان است

مدیرعامل کارخانه سیمان ایلام با بیان اینکه ظرفیت تولید این کارخانه سه برابر نیاز استان است، گفت: سالانه کمتر از ۵۰۰ هزار تن سیمان در داخل استان مصرف می‌شود و مازاد تولید به استان‌های همجوار صادر می‌گردد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، داوود بهمن نژاد مدیرعامل کارخانه سیمان ایلام گفت: این شرکت دارای ظرفیت اسمی با تولید یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن سیمان در سال است که اکنون سالانه یک میلیون و ۵۰ هزار تن معادل ۶۵ درصد از کل ظرفیت موجود کارخانه سیمان به تولید رسیده است.

وی افزود: از سال ۹۴ تاکنون به دلیل محدودیت صادرات سیمان به کشور عراق ( به عنوان بازار اصلی صادرات) به علت خودکفایی این کشور در تولید سیمان و اخذ عوارض سنگین گمرکی، صدور این محصول به عراق روند کندی دارد.

بهمن نژاد ادامه داد: اما ۸۰ درصد از کلینکر تولیدی کارخانه سیمان ایلام معادل ۲۰۰ هزار تن در سال به عنوان یک محصول افزودنی در مصالح ساختمانی از مرز شلمچه به عراق و کویت صادر می شود که در صورت همراهی و همکاری گمرک مرکزی ایران صادرات این محصول در مرز بین المللی مهران صورت پذیرد.

وی کمبود حامل های انرژی (برق و گاز) را از مهمترین چالش ها و مشکلات فراروی کارخانه سیمان ایلام برشمرد و یادآور شد: این کارخانه اکنون با سوخت جایگزین مازوت از طریق بندر ماهشهر فعالیت می کند.

بهمن نژاد بیان کرد: اما به علت ترافیک سنیگن خودروهای حمل مازوت در بندر ماهشهر تحویل این سوخت جایگزین با سختی و کندی انجام می شود.

وی تاکید کرد: تامین هزینه های این کارخانه از محل فروش و صدور محصولات تولیدی انجام می گیرد که با قطعی حامل های انرژی و کمبود سوخت، روند تولید در این کارخانه دچار مشکل شده است.

مدیرعامل کارخانه سیمان ایلام خواستار ورود و پیگیری استاندار نسبت به تامین حامل های انرژی و همچین فراهم ساخت زمینه صدور محصولات تولیدی از مرز مهران شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار