آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۳۶۲۵
حجت الاسلام خسروپناه در حاشیه جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کرد؛

پرهیز از وضع قوانین شتابزده در حوزه هوش مصنوعی / خبر‌های خوش برای داوطلبان کنکور در راه است

حجت‌الاسلام خسروپناه به اهمیت تدوین قوانین مرتبط با هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: تدوین سند هوش مصنوعی از دو سال پیش آغاز و با مشارکت ذینفعان نوشته و ابلاغ شده است و نیاز است که در معاونت علمی ریاست جمهوری، اساسنامه‌های مربوطه تدوین و به دولت ارائه شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در حاشیه جلسه ۹۱۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی که عصر امروز سه شنبه ۱۸ دی ماه به ریاست دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گزارشی از وضعیت قوانین هوش مصنوعی در جهان ارائه داد. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین به تجربیات کشور‌های پیشرفته در زمینه هوش مصنوعی اشاره و تأکید کرد: باید از این تجربیات در حوزه‌های مختلف بهره‌برداری کنیم.

وی در ادامه افزود: پس از ارائه گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کردند که از وضع قوانین شتابزده در کشور اجتناب شود و این قوانین با در نظر گرفتن نظرات کارشناسی وضع شود. 

در ادامه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به موضوع کنکور پرداخت و گفت: چند سناریو برای آینده کنکور مطرح شده است. یکی از سناریو‌ها ادامه اجرای مصوبه کنونی کنکور است که به مدت دو سال اجرا شده است. سناریوی دیگر، حذف تاثیر معدل پایه دهم و تأثیر قطعی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور است و سناریوی بعدی این است پایه یازدهم و دوازدهم به صورت آزمون جامع برگزار شود و در کنکور تاثیر داده شود. همچنین پیشنهاداتی برای تأثیر فقط پایه دوازدهم یا تاثیر مثبت دروس تخصصی و عمومی نیز مطرح شده است.

استاد خسروپناه خاطرنشان کرد که بنابراین نظر جمعی بر حذف پایه دهم، ماندن پایه دوازدهم و تعیین تکلیف پایه یازدهم است، تصمیم نهایی در این خصوص در جلسات آینده شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ خواهد شد و امیدوارم که خبر‌های خوشی برای دانش‌آموزان در آینده نزدیک اعلام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار