آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۴۷۶۰

پانزدهمین نمایشگاه نفت خوزستان آغاز به‌کار کرد

پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان در اهواز آغاز به‌کار کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان صبح امروز (شنبه، ۲۲ دی) با حضور حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و جمعی از مدیران صنعت نفت در اهواز آغاز به‌کار کرد.

در این نمایشگاه که به میزبانی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، شرکت ملی حفاری ایران، شرکت نفت و گاز اروندان و شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) برگزار می‌شود، ده‌ها شرکت از ۱۵ استان کشور حضور دارند، در مجموع ۲۸۴ شرکت داخلی در این نمایشگاه امسال حضور دارند تا تازه‌ترین دستاورد‌های ساخت داخل در حوزه تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت را معرفی کنند.

به گزارش شانا، پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان از ۲۲ تا ۲۵ دی‌ماه (شنبه تا سه‌شنبه) در اهواز دایر خواهد بود و بازدید از آن از ساعت ۹ تا ۱۷ برای عموم دایر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار