کد خبر:۱۲۱۷۶۵۱
معاون دانشگاه شریف خبر داد

هفتمین نمایشگاه کار ایران در بهمن ماه برگزار می‌شود

معاون مالی و اداری دانشگاه شریف از برگزاری هفتمین نمایشگاه کار ایران ۲۴ تا ۲۶ بهمن ماه خبر داد.
هفتمین نمایشگاه کار ایران در بهمن ماه برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شریف خانی، معاون اداری و مالی دانشگاه شریف در نشست خبری هفتمین دوره نمایشگاه کارایران که امروز برگزار شد، گفت: این نمایشگاه  از ۲۴ تا ۲۶ بهمن در برج میلاد برگزار می‌شود.  اولین دوره این نمایشگاه سال ۹۶ برگزار شد و امسال هفتمین دوره برگزار می‌شود.

شریف خانی اضافه کرد: با توجه به موقعیت کاری که برای دانشجویان و مراجعان ایجاد کرده این نمایشگاه مسیر رو به رشدی را طی کرد و سال گذشته تعداد بازدیدکنندگان چشمگیر بود.

معاون اداری و مالی دانشگاه شریف یاد آور شد: سال گذشته ۲۰ هزار بازدید کننده و تبادل ۴۸ هزار رزومه کاری داشتیم. میزان تحصیلات مراجعه کنندگان بیش از ۵۰ درصد کارشناسی و بقیه کارشناسی ارشد و دکترا بودند و ۵۵ درصد خانم‌ها و ۴۵ درصد آقایان متقاضی کار بودند.

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۵۰ نفر استخدام داشتیم و مخاطبان این نمایشگاه آحاد مختلف مردم هستند.

در ادامه دلاوری، دبیر اجرایی این نمایشگاه گفت: در نمایشگاه امسال ۷۰ سازمان و ۹۰ شرکت و تعداد فرصت شغلی بالای ۱۰۰۰ تا فرصت را خواهیم داشت و شرکت‌ها بر اساس علاقه خود در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنند.

وی اضافه کرد:کارگاه‌های آموزشی رایگان در این نمایشگاه برای متقاضیان برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار