
استاندار هرمزگان: طرح جامع توسعه بوموسی بازنگری شود

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، محمد آشوری تازیانی روز جمعه در نشست بررسی برنامه عملیاتی توسعه و حل مسائل و چالشهای شهرستان بوموسی که با حضور محمد قاسمی. معاون سیاستگذاری و راهبری توسعه ملی و منطقهای سازمان برنامه و بودجه، محمدحسین شریف زادگان عضو شورایعالی آمایش سرزمینی و جمعی از صاحب نظران و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد، با اشاره به موقعیت استراتژیک و اهمیت جزایر استان در امنیت ملی کشور، افزود: توسعه پایدار جزایر هرمزگان نه تنها برای مردم این مناطق، بلکه برای کل کشور اهمیت دارد از این رو باید با برنامهریزی دقیق و استفاده از ظرفیتهای موجود، زمینه رشد و شکوفایی این مناطق را فراهم کنیم.
آشوری تازیانی با اشاره عملکرد سازمان عمران جزایر در دورههای گذشته بیان کرد: در راستای بهبود فرآیند خدمترسانی و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی، نیاز به تجدیدنظر در ساختار سازمانی اداره جزایر و ایجاد یک واحد متمرکز برای مدیریت امور جزایر احساس میشود؛ چرا که این تغییر ساختاری به ما کمک خواهد کرد تا با سرعت و دقت بیشتری به مسائل و مشکلات جزایر رسیدگی کنیم.
استاندار هرمزگان در ادامه با تاکید بر لزوم توجه به ملاحظات امنیتی در طرحهای توسعه جزایر، به ویژه جزیره بوموسی، اظهار کرد: توسعه جزایر هرمزگان باید با درنظر گرفتن مبانی امنیتی و ملاحظات سیاسی انجام شود، از این رو باید با همکاری نیروهای نظامی و امنیتی، طرحهای توسعهای را به گونهای طراحی خواهیم کرد که ضمن حفظ منافع ملی، زمینه رفاه و آسایش مردم این مناطق را نیز فراهم کند.
آشوری تازیانی با اشاره به ظرفیتهای گردشگری جزایر استان، گفت: توسعه گردشگری بومی و استفاده از ظرفیتهای طبیعی و فرهنگی جزایر، میتواند نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی این مناطق داشته باشد.
وی همچنین به مشکلات زیرساختی جزایر استان اشاره کرد و گفت: تامین آب آشامیدنی، برق پایدار، بهداشت و ساماندهی تردد، از جمله چالشهای اساسی شهرستان بوموسی است که باید با تعاملات بین بخشی و توجه ویژه سازمان برنامه و بودجه برای حل این مشکلات تلاش کنیم.
استاندار هرمزگان تاکید کرد: توسعه جزایر، نیازمند یک رویکرد جامع و همکاری بین تمامی دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی است و میتوان گردشگری جزیره بوموسی را با تکیه بر زیست بوم منطقه و الزامات موجود و همچنین بوم گردی توسعه داد.