کد خبر:۱۲۲۰۱۳۲
فناوری |

استارلینک در همسایگی ایران ایستگاه زمینی می‌سازد

گزارش رسانه‌های محلی پاکستان حاکی از آن است که استارلینک به عنوان بخشی از برنامه‌های خود برای ایجاد دو یا سه ایستگاه زمینی در پاکستان با هدف ارائه دسترسی مستقیم به اینترنت ماهواره‌ای برای مشتریان در سراسر کشور درخواست داده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو بر اساس پاسخ کتبی اداره مخابرات پاکستان (PTA) به کمیته دائمی سنا، این شرکت در حال اخذ مجوز‌های لازم برای فعالیت در پاکستان است.

اوایل ماه جاری، ماسک تایید کرد که استارلینک درخواست مجوز برای راه‌اندازی خدمات اینترنتی در پاکستان را کرده است و منتظر تایید دولت است.

روز چهارشنبه، کمیته دائمی فناوری اطلاعات سنا (IT) مطلع شد که سرویس اینترنت استارلینک می‌تواند پس از تایید امنیتی در پاکستان راه‌اندازی شود که پیش نیاز اخذ مجوز در پاکستان بود.

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در کدام کشور‌ها فعال است؟

با اضافه شدن ایستگاه مک مردو در قطب جنوب، اسپیس ایکس می‌گوید که سرویس اینترنت پهنای باند استارلینک مبتنی بر مدار آن اکنون به تمام هفت قاره می‌رسد.

این سرویس اخیراً در آفریقا فعال شده است و از موزامبیک و نیجریه شروع به کار کرده است و تا پایان سال در فیلیپین برای شروع ورود به جنوب شرقی آسیا عرضه می‌شود. همانطور که خود ماسک اشاره می‌کند، این سرویس حتی در پایین‌ترین سطح جهان توسط دانشمندان در قطب جنوب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

استارلینک مدتی است در استرالیا، نیوزلند و تعدادی از کشور‌های قاره آمریکا و اروپا فعال بوده است.

قابل توجه است که اینترنت ماهواره استارلینک در بزرگترین کشور روی زمین، روسیه، فعال نشده است. اسپیس ایکس در اوایل سال جاری، اندکی پس از حمله روسیه، استارلینک را در اوکراین فعال کرد. هزاران گیرنده استارلینک نیز به اوکراین فرستاده شده‌اند تا مناطق جنگ زده را متصل نگه دارند. ماسک همچنین گزارش داده است که استارلینک موفق شده است در برابر تلاش‌های روسیه برای مسدود کردن آن مقاومت کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار