آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۲۷۶۲
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفت‌وگو با دانشجو:

هرج و مرج بازار حاصل مدیریت نادرست وزارت جهاد کشاورزی است

علیرضا عباسی گفت: مشکل اصلی در بخش کشاورزی مدیریت نادرست، عدم هماهنگی بین تولید و نیاز بازار است. گاهی صادرات و واردات آزاد می‌شود و هیچ برنامه‌ ریزی مشخصی برای زمان‌بندی و مکان کشت محصولات وجود ندارد.

علی‌رضا عباسی، نماینده مجلس و عضو کمیسیون کشاورزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به اشاره به مشکلات ساختاری در بخش کشاورزی گفت: با وجود تأکید‌های مکرر در برنامه‌های پنج‌ساله توسعه، وزارت جهاد کشاورزی هنوز نتوانسته الگوی کشت مناسب را به درستی پیاده‌سازی کند.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر ما در بسیاری از محصولات زراعی از جمله سیب زمینی، مشکلی در زمینه تولید نداریم و حتی تولید سیب زمینی کشور به حدود ۵ میلیون تن رسیده، در حالی که نیاز کشور تنها ۴.۵ میلیون تن است.

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس مشکل اصلی را در مدیریت نادرست عدم هماهنگی بین تولید و نیاز بازار عنوان کرد و ادامه داد: گاهی صادرات و واردات آزاد می‌شود و هیچ برنامه‌ ریزی مشخصی برای زمان‌بندی و مکان کشت محصولات وجود ندارد.

 

عباسی تأکید کرد: اگر وزارت جهاد کشاورزی به درستی الگوی کشت را پیاده‌سازی می‌کرد و هماهنگی لازم بین استان‌ها و نوع کشت در فصل‌های مختلف انجام می‌شد، هیچ مشکلی در تأمین محصولات کشاورزی وجود نمی‌داشت.

 

وی همچنین بیان کرد که برای تحقق این امر نیاز به مشوق‌های هدفمند برای کشاورزان است. به عنوان مثال، اگر یارانه‌هایی برای سوخت، آب و برق به کشاورزان تعلق می‌گیرد، باید این یارانه‌ها به صورت هدفمند به محصولاتی که نیاز داریم تخصیص یابد. وزارت جهاد کشاورزی باید کشاورزان را تشویق کند که الگوی کشت صحیح را رعایت کنند و در مقابل، خدمات حمایتی را ارائه دهد.

 

ایتن نماینده مجلس همچنین به اقدامات نمادین گذشته در راستای معرفی الگوی کشت اشاره کرد و گفت: علی‌رغم این که در گذشته به صورت تبلیغاتی از این الگو رونمایی شده، اما هنوز هیچ اجرای واقعی در این زمینه صورت نگرفته است و مجلس پیگیر این موضوع است.

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار