به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی زندیه وکیلی روز یکشنبه در آیین بهره برداری از طرح های عمرانی شهرستان زرندیه اظهار کرد: زرندیه بیشترین افت سطح آبهای زیرزمینی را در استان دارد و این مسئله، توسعه پایدار منطقه را با چالش جدی مواجه کرده است.
وی گفت: از یکسو این شهرستان دارای صنایع و واحدهای تولیدی متعدد است و از سوی دیگر، بخش کشاورزی آن سهم قابل توجهی در تولید محصولات دارد که این شرایط موجب افزایش فشار بر منابع آبی شده است.
وی تأکید کرد که توسعه صنعتی و کشاورزی باید همزمان با مدیریت منابع آب انجام شود. ضروری است که صنایع کمآببر در منطقه مستقر شوند و کشاورزان به سمت کشتهای کمآببر و پربازده هدایت شوند.
زندیه وکیلی یاداور شد: استفاده از پسابهای صنعتی و خانگی بهعنوان یک راهکار اساسی برای کاهش فشار بر منابع آبی باید بهصورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
استاندار مرکزی با اشاره به اهمیت مدیریت پسابهای صنعتی و خانگی افزود: برنامهریزی منسجمی برای استفاده از پسابهای فاضلاب در سطح استان در حال اجراست و این موضوع در شهرستان زرندیه بهدلیل بحران منابع آبی، از اهمیت بیشتری برخوردار است.
۶۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان زرندیه به بهرهبرداری رسید.
استاندار استان مرکزی از بهرهبرداری ۶۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان زرندیه به مناسبت دهه فجر خبر داد و گفت: این طرحها با اعتباری بالغ بر سه هزار و میلیارد ریال اجرا شده و زمینه اشتغال ۶۲۰ نفر را فراهم کردهاند.
زندیه وکیلی، به افتتاح ساختمان جدید شهرداری زاویه اشاره کرد و گفت: با بهرهبرداری از این پروژه، شهرداری زاویه پس از سالها دارای ساختمانی مناسب برای ارائه خدمات مطلوبتر به شهروندان شد.
استاندار مرکزی همچنین از بهرهبرداری چند واحد صنعتی در شهرستان زرندیه خبرداد و افزود: یکی از این واحدها، متعلق به یک شرکت دانشبنیان است که نیاز کشور به قالبهای صنعتی تولید کاشی را تأمین خواهد کرد.
وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی در اجرای این پروژهها، ابراز امیدواری کرد که افتتاح این طرحها زمینهساز توسعه پایدار در شهرستان زرندیه باشد.