آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۳۹۱۶

استقبال فرمانده نیروی دریایی امارات از ناوگروه ایران

فرمانده نیروی دریایی ارتش امارات از ناوگروه نیروی دریایی سپاه پاسداران و ارتش استقبال کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فرمانده نیروی دریایی ارتش امارات از ناوگروه نیروی دریایی سپاه که متشکل از چهار فروند کشتی نیروی دریایی سپاه و ارتش است، استقبال کرد.

سردار تنگسیری در این باره می‌گوید که این دیدار برای اولین‌بار رخ می‌دهد و ما بار‌ها گفته‌ایم که کشور‌های منطقه می‌توانند امنیت منطقه را تأمین کنند و نیازی به حضور بیگانگان نیست. شناور‌‎های رزمی شهید رئیسعلی دلواری، شهید ابومهدی المهندس، شناور پشتیبانی رزم شهید ستار محمودی از نیروی دریایی سپاه و همچنین؛ ناوچه رزمی زره از نیروی دریایی ارتش در این مأموریت حضور دارند.

نیرو‌های دریایی سپاه پاسداران با استعداد ۱۵۰ نفر و ارتش با استعداد ۵۰ نفر به فرماندهی سردار رمضان عبداللهی مأموریت یافتند به مدت سه روز ضمن همکاری متقابل و هم‌افزا به معرفی توانمندی‌های دفاعی کشور در سطح بین‌المللی و ترسیم قدرتمندی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه دیپلماسی دفاعی دریایی اقدامات لازم را انجام دهند.

در این بازدید که قرار است در محدوده بندر خالد شارجه امارات برگزار شود؛ کارکنان و دانشجویان نیرو‌های دریایی با هدف تجربه میدانی و آشنایی با ظرفیت‌های عملیاتی و آموزشی نیروی دریایی امارات به بررسی توانمندی‌های این کشور دوست و همسایه می‌پردازند.

ناوگروه اعزامی نیرو‌های مسلح ایران با نام «ناوگروه شهید ستار محمودی» به کشور امارات متحده عربی اعزام شدند و با استقبال رسمی مقامات نظامی امارات در بندر شارجه پهلو گرفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار