آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۶۴۶۱

ریچارد گی‌یر ترامپ را «اوباشگر» و «شیاد» خواند

از دید ریچارد گی‌یر، هنرپیشه پرسابقه و معروف هالیوود، ایالات متحده سه هفته پس از آغاز دومین دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ در وضعیتی تیره به سر می‌برد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: از دید ریچارد گی‌یر، هنرپیشه پرسابقه و معروف هالیوود، ایالات متحده سه هفته پس از آغاز دومین دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ در وضعیتی تیره به سر می‌برد.

او شامگاه شنبه (۸ فوریه / ۲۰ بهمن) در نطق خود به هنگام دریافت جایزه "گویا" به پاس یک عمر فعالیت هنری‌اش و اجتماعی‌سیاسی تصریح کرد: «ما در ایالات متحده در نقطه‌ای بسیار تیره هستیم.» 

جایزه "گویا" مهم‌ترین جایزه سینمایی اسپانیا محسوب می‌شود

این بازیگر ۷۵ ساله آمریکایی همچنین دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا را فردی "اوباشگر" و "شیاد" خواند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار