به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، یوسف روستا اظهار کرد: با دریافت گزارش مردمی و بررسیهای نامحسوس کارشناسان این حوزه مبنی بر فعالیت افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی در حیطه زیبایی از تزریق ژل، بوتاکس و فیلر، با هماهنگیهای صورت گرفته از فعالیت آنان جلوگیری و پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
وی گفت: این واحد زیبایی غیرمجاز توسط افراد سودجو با جعل عنوان پزشک برای مراجعان خود در حال فعالیت بود که با ورود کارشناسان بهداشت و درمان محل فعالیت آنان پلمب و افراد خاطی به اتهام ایجاد موسسه پزشکی غیرمجاز و تهدید علیه سلامت عمومی به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب بیان کرد: تمامی خدمات زیبایی از جمله تزریق ژل، بوتاکس فیلر و سایر امورات زیبایی و درمانی باید توسط خود پزشک انجام شده و فعالیت سایر افراد دخالت در امورات درمان محسوب شده و جرم محسوب می شود.
روستا با بیان اینکه حفظ سلامت و امنیت عموم شهروندان جزو وظایف ذاتی دانشگاه علوم پزشکی بوده و در این قبیل موارد با متخلفان برخورد قانونی میشود، افزود: هرگونه فعالیت و اشتغال در امور پزشکی، بدون داشتن پروانه رسمی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سبب میشود تا محل کار آنها پلمب و موسس آن به حبس تعزیری و پرداخت جریمه نقدی محکوم شود.
وی با تاکید بر اینکه شهروندان برای انجام امورات درمانی و بخصوص زیبایی به مراکز مجاز مراجعه کرده و از وجود پروانه فعالیت نظام پزشکی اطمینان حاصل کنند، بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مرکز غیرمجاز درمانی و زیبایی مراتب را از طریق سامانه تلفنی گویا ۱۹۰ و یا با شماره ۰۴۴۴۵۲۲۲۶۶۱به دانشکده علوم پزشکی میاندوآب اطلاع رسانی کنند.