به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید شمس الدین حسینی مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی لرستان گفت: فعالیت این جایگاه ها در برخورداری مردم از هوای پاک و سالم و کاهش مصرف بنزین تاثیرگذار خواهد بود.
وی افزود: جایگاه شهر نورآباد با ظرفیت یک هزار و ۲۰۰ مترمکعب بر ساعت با ۶ نازل در زمینی به مساحت سه هزار و ۲۰۰ مترمربع، همچنین اولین جایگاه سیانجی بیرانشهر با ظرفیت ۵۰۰ متر مکعب بر ساعت با چهار نازل در زمینی به مساحت پنج هزار مترمربع برای بهره مندی بیش از ۱۰۰ روستا و همچنین مسافران آزادراه بروجرد-خرم آباد (در صورت احداث راه ارتباطی بیرانشهر به آزادراه) ساخته شده اند.
مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی منطقه لرستان بیان کرد: قطعات و تجهیزات مورد نیاز این جایگاه ها از طریق شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اعطا شده و مابقی هزینه ها برعهده بخش خصوصی بوده است.
حسینی با بیان اینکه با افتتاح این جایگاه ها زمینه اشتغال ۱۰ نفر به صورت مستقیم فراهم شده است افزود: شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی و دولت پیگیر افزایش سهم سیانجی در سبد سوخت کشور هستند و بهره برداری از جایگاه ها به منظور ارتقای حقوق شهروندی و مشتریمداری در نقاط مورد نیاز در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت موجود سی ان جی در کشور و میزان آلایندگی کمتر این سوخت در مقایسه با سوخت های مایع در شرایطی که کشور با ناترازی انرژی مواجه است، افزایش سهم آن در سبد سوخت مردم اجتناب ناپذیر می باشد.
این مسئول گفت: در حال حاضر ۵۰ جایگاه سی ان جی در لرستان وجود دارد همچنین سال گذشته با ایجاد چهار جایگاه جدید عرضه سوخت مایع، تعداد آن ها به ۱۰۰ باب افزایش یافت.
وی با اشاره به استانداردسازی هفت جایگاه سی ان جی در لرستان افزود: در مجموع ۶۵ درصد از جایگاه های سوخت استان تاکنون استانداردسازی شده است.
سی ان جی سوختی است که بیشتر به عنوان جایگزینی برای بنزین، گازوئیل و الپیجی بهکار میرود و آلودگی کمتری ایجاد میکند همچنین چون گاز از هوا سبکتر است و به سرعت پراکنده میشود ایمنی بیشتری در هنگام نشت دارد.