کد خبر:۱۲۲۹۹۹۰

تعیین تکلیف ۴۲ همت کالای تملیکی در ۱۰ ماهه امسال

عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال تملیکی گفت: در ۱۰ ماهه امسال تعیین تکلیف کالا به ۴۲ هزار میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سعید غلامی باغی معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، در دوره آموزشی و کارگاهی فروش در سامانه یکپارچه اموال تملیکی (سیات) که از صبح امروز در مجتمع دشت بهشت استان البرز در حال برگزاری است، اظهار کرد: وظیفه ذاتی سازمان تمرکز بر فروش کالا برای صیانت از اموال دولت و برگشت کالا به چرخه اقتصاد کشور است.

معاون بهره‌برداری و فروش سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی افزود: هم افزایی حوزه فروش و راهبران سامانه "سیات" به حرکت در مسیر تعالی سازمان کمک می‌کند.

وی با اشاره به تعیین تکلیف کالا‌ها گفت: در ۱۰ ماهه امسال تعیین تکلیف کالا به ۴۲ هزار میلیارد تومان رسیده است، همچنین اعاده کالا در ۱۰ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰، حدود ۲۰۰۰ درصد رشد داشته است و حجم اعاده طی دو سال اخیر به ۷۵ درصد رسیده است.

عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی با بیان اینکه رسالت سازمان استفاده از روش‌های متنوع در فروش است، خاطرنشان‌کرد: طی دو سال گذشته حراج خرده فروشی راه اندازی شد که پس از استقبال شرکت کنندگان عرضه خودرو نیز در این بستر صورت گرفت.

غلامی باغی با اشاره به اینکه استان تهران و قم عملکرد بسیار مناسبی در حراج خرده فروشی داشته‌اند، بیان کرد: حفظ سرمایه ملی، جلوگیری از تضییع حقوق بیت المال، تبدیل دارایی‌های غیردولتی دولت به دارایی‌های مولد، ایجاد درآمد‌های غیرتورمی برای دولت و تامین بخشی از هزینه‌های ضروری کشور و ... از جمله نتایج تعیین تکلیف کالا‌ها در کشور است.

وی تصریح کرد: گذر از روش‌های سنتی به نوین به وسیله راهبران سامانه محقق خواهد شد و نقش راهبران در تحول فروش و احصای کالا بسیار مهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار