به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو رویا بابادی رئیس مرکزبهداشت غرب کرج، در این مراسم اظهار کرد: این مرکز، مانند دو مرکز دیگر در استان، با هدف حمایت از خانوادههایی که به دلایل مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و خانوادگی قصد سقط جنین دارند، راهاندازی شده است.
وی افزود: با همکاری دستگاههای دولتی، نهادهای مردمی و ارگانهای حمایتی، تلاش میشود شرایطی فراهم شود تا این خانوادهها بتوانند فرزندان خود را حفظ کرده و آنها را سالم به دنیا بیاورند.
بابادی عنوان کرد: تنها 10درصد از سقط هایی که انجام می شود بنا به دلایل پزشکی است و مابقی عمدی و بر اثر دلایل دیگر می باشد که با حمایت و کمک این مراکز می توان از این سقط ها جلوگیری کرد.
در حاشیه این افتتاحیه زهرا داداشی، مدیر گروه سلامت خانواده ، مدارس و جوانی جمعیت دانشگاه علم پزشکی البرز گفت : مرکز نفس بدون مشارکت مردم و حمایت های خیرین و سازمان های مردم نهاد و سایر نهاد ها نمی تواند به فعالیت خود انجام دهد چرا که روند رایگان تشخیصی ، درمانی ، مشاوره ای ، فرهنگ سازی برای مادر و پدری که قصد سقط جنین خود را در توسط دانشگاه انجام می شود اما حمایت های مالی و رفع مشکلات معشیتی و اقتصادی و ... باید توسط نهاد های دیگر انجام شود تا فعالیت های این مرکز در جامعه اثر بخش باشد.
وی ادامه داد: فعالیت های این مرکز در سه مرحله مهم شناسایی، فرهنگ سازی و حمایت تقسیم می شود و بخش حمایت چه مادی و چه معنوی اهمیت زیادی دارد که نیازمند مشارکت جمعی است.
مراکز حمایتی «نفس» با ارائه خدمات مشاورهای و حمایتی، نقش مؤثری در کاهش آمار سقط و افزایش آگاهی خانوادهها درباره پیامدهای این تصمیم دارند.