کد خبر:۱۲۳۳۶۲۷
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی مدعی شد:

تأمین نیاز گوشت قرمز و مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، گفت: با نزدیک شدن به ماه رمضان، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین نیاز بازار گوشت قرمز و سفید انجام شده و نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی تأمین می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد ابراهیم حسن‌نژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، گفت: در سال ۱۴۰۲، میزان تولید گوشت قرمز حدود ۹۰۸ هزار تن بود که در سال جاری ۱۶ هزار تن به این رقم افزوده می‌شود و تولید به ۹۲۳ هزار تن خواهد رسید. بخشی از این افزایش تولید ناشی از احیای دام‌های مولد پس از خشکسالی‌های سال‌های گذشته است.

 

وی افزود: طی یک ماه گذشته، بیش از ۱۵ هزار تن گوشت مرغ از مرغداران خریداری و ذخیره شده است. در مورد تخم‌مرغ نیز تولیدات داخلی بیش از نیاز کشور بوده و در سال جاری بیش از ۱۳۵ هزار تن تخم‌مرغ صادر شده است.

 

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: با توجه به افزایش تولیدات داخلی و ذخیره‌سازی مناسب، نیاز بازار گوشت قرمز، سفید و تخم‌مرغ در ماه مبارک رمضان به‌طور کامل تأمین خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار