کد خبر:۱۲۳۴۳۹۸

تعیین تکلیف مدارس کانکسی و سنگی آذربایجان‌شرقی در اولویت است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی گفت: در استان تعداد ۷۳ مدرسه کانکسی و ۴۴ مدرسه سنگی وجود دارد و اولویت ما این است که تمام این مدارس را در سال آینده تعیین تکلیف کنیم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر فتح‌زاده در جلسه‌ای با حضور رئیس امور آموزش و پرورش عمومی و مهارتی سازمان برنامه و بودجه کشور، اظهار کرد: از تعدادی از مدارس نیازمند بازسازی و تعمیر مناطق یک و ۵ آموزش و پرورش تبریز، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان و کانون پرورش فکری کودکان در شهر سهند بازدید کردیم.

وی ادامه داد: دنبال این هستیم که در سال ۱۴۰۴ پروژه‌های نیمه تمام بخش آموزش و پرورش استان را در قالب جلب مشارکت بخش خصوصی، اتاق بازرگانی، نهاد‌های عمومی و خیران، استفاده از ظرفیت‌های قانون برنامه هفتم پیشرفت و مولدسازی به سرانجام برسانیم.

وی به ضرورت ارتقاء مهارت افزایی، نزدیک سازی نیاز‌های صنعت با مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و در مجموع برقراری پیوند میان فن و دانش تاکید کرد و گفت: در استان تعداد ۷۳ مدرسه کانکسی و ۴۴ مدرسه سنگی وجود دارد و اولویت ما این است که تمام این مدارس را در سال آینده تعیین تکلیف کنیم.

فتح زاده بیان کرد: تمام تلاش ما این است در زمینه نوسازی و تمام سازی مدارس به جایگاه مطلوب و مناسب تبریز و آذربایجان شرقی دست پیدا کنیم و سرانه مورد نیاز آموزش و پرورش استان را تامین کنیم.

رئیس امور آموزش و پرورش عمومی و مهارتی سازمان برنامه و بودجه کشور نیز در این جلسه از پرداخت ۴۵ هزار میلیارد تومان پاداش پایان خدمت فرهنگیان در بهمن امسال پس از یک و نیم سال تاخیر خبر داد.

علی درویشی گفت: سال سختی را پشت سر گذاشتیم و بودجه آموزش با کسری‌های زیادی بسته شده و حدود ۴۰درصد منابع مالی لازم برای موارد اجتناب ناپذیر دیده نشده بود.

وی با بیان اینکه امسال محدودیت‌های منابع اجازه نداد به برخی از هدفگذاری‌ها برسیم، بیان کرد: تنش‌ها و چالش‌های فراوانی را که نظم مالی و بودجه‌ای کشور را مختل میکرد پشت سر گذاشتیم، بودجه هزینه‌ای نزدیک به ۶۰ درصد پیشرفت کرد و بودجه عمرانی نیز بیش از دو برابر شد.

وی خاطرنشان کرد: باید به یک نظام جامع آماری در حوزه آموزش برسیم که مبنای تصمیم گیری باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار