آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۳۲۰

عضویت استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در فرهنگستان علوم

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و متخصص و صاحب نظر در حوزه هوش مصنوعى و محاسبات نرم، سیستم‌هاى پیچیده و مهندسی پزشکی به عضویت فرهنگستان علوم درآمد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید ستایشى در سال ۱۳۵۸ دانشنامه کارشناسی (B.Sc) خود را در رشته فیزیک_الکترونیک از دانشگاه رازى کرمانشاه و در سال ۱۳۶۱ دانشنامه کارشناسی ارشد (M.Sc) خود را در رشته الکترونیک از دانشگاه دولتى گجرات هند شهر احمدآباد دریافت کرد.

دکتر ستایشی در میانه دوره دکترایش (D.Sc) در حوزه طراحى و ساخت ماهواره‌هاى لندست به کشور بازگشت و از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۷ مسئولیت‌هاى معاونت ارتباطات راه دور و بین‌المللى مخابرات کشور و نمایندگى عملیاتى ایران در سازمان جهانى ماهواره‌اى اینتل‌سات را به عهده داشته و سپس مشاورت وزارت علوم، تحقیقات و فناورى در امور سنجش و آموزش را به عهده گرفت.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر به موازات در دانشگاه صنعتى امیرکبیر به کار اشتغال ورزیده و همزمان دوره کارشناسى ارشد (MA) ویژه مدیران عالى در مدیریت دولتى را نیز به پایان رساند.

وى در سال ۱۳۶۸ در دانشکده مهندسى برق و مدرسه کامپیوتر دانشگاه صنعتى نوا اسکوشیا (دالهوزى) در هالیفاکس کانادا پذیرش و تا سال ۱۳۷۳ به اخذ درجه هاى کارشناسی ارشد (M.A.Sc) و دکتراى تخصصى (Ph.D) خود از این دانشگاه در مهندسى برق و کامپیوتر با گرایش هوش مصنوعى (Al) نائل آمد.

دکتر ستایشى از سال ۱۳۷۴ در دانشکده مهندسی انرژى و فیزیک، گروه مهندسى پرتو پزشکى دانشگاه صنعتی امیرکبیر در تهران مشغول به فعالیت است و اینک نیز استاد تمام این دانشگاه می‌باشد.

وى در حال حاضر براى همکارى به فرهنگستان علوم فراخوانده شده و با موسسه آموزش عالى علوم شناختى نیز همکارى نزدیک دارد.

زمینه‎های علمى مورد علاقه وی متنوع و شامل موضوعاتی، چون علوم شناختى، هوش مصنوعى و محاسبات نرم، سیستم‌هاى پیچیده، سیستم‌هاى دینامیک غیرخطى و آشوب و سیستم‌هاى تصویرگر پزشکى است و در طى دوران خدمتیش موفق به چاپ بالغ بر ۲۵۰ مقاله، تالیف و ترجمه بیش از ۵ کتاب و تربیت ده‌ها دانش‌آموخته در دوره هاى ارشد و دکترى در تحصیلات تکمیلى شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار