آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۹۵۵
با همکاری وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت؛

انتشار بین‌المللی کتاب «کتاب شناسی اختصاصی غزه»

با همکاری وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، کتاب «کتاب شناسی اختصاصی غزه» در تمامی نمایندگی‌های کنسولی و سفارت خانه‌های جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان، در وبگاه‌های رسمی بارگذاری شده و در اختیار پژوهندگان مطالعات فلسطین پژوهی و غزّه شناسی قرار می‌گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به منظور دسترسی آسان استادان و پژوهشگران مراکز اسلام شناسی و فلسطین پژوهی با همکاری وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، کتاب «کتاب شناسی اختصاصی غزه» در تمامی نمایندگی‌های کنسولی و سفارت خانه‌های جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان، در وبگاه‌های رسمی بارگذاری شده و در اختیار پژوهندگان مطالعات فلسطین پژوهی و غزّه شناسی قرار می‌گیرد.

«کتاب شناسی اختصاصی غزّه» پژوهشی است به اهتمام دکتر سید حجّت الحق حسینی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با کاوش ۱۳۷ کتابخانه ملی و دانشگاهی در ۲۱ کشور جهان از جمله جمهوری اسلامی، ایران، آلمان، اردن، اسپانیا اندونزی انگلستان ایالات متحده آمریکا، ایتالیا، پرتغال، ترکیه، چین، ژاپن، سوریه، سوئد، سوئیس، عراق، فرانسه، فلسطین، قطر، لبنان و هلند که در طی ۱۵ ماه گذشته به انجام رسیده است.

این کتاب با حمایت سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور و سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور از طریق انتشارات دانشگاه جامع انقلاب اسلامی منتشر شده است و در روز ۲۹ دیماه ۱۴۰۳، «روز ملّی غزّه: نماد مقاومت فلسطین»، رونمایی شده است.

کتابشناسی اختصاصی غزه، دید روشنی به جهانیان از روز‌های مظلومیت مردم غزه که تحت یکی از بزرگترین ستم‌های جهان در همه دوران یعنی نسل کشی توسط رژیم صهیونیستی قرار گرفتند را می‌دهد. این کتاب از ۱۳۷ کتابخانه در ۲۱ کشور جهان با دقت بالا و جزئیات زیاد کاوش شده و به نگارش درآمده است و چهارده پژوهشگر از ده کشور برای جمع آوری کتاب‌های مرتبط تلاش کردند و به ۱۴ زبان بین المللی ترجمه شده است.

گفتنی‌ست، کتاب شناسی‌ها گونه‌ای از کتاب‌های مرجع هستند که به تمام کتاب‌ها و مقالات و پایان‌نامه‌ها و موضوعات گوناگون در یک مسئله خاص اشاره می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار