آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۹۶۰
معاون وزیر گردشگری:

مسافران ۲۸ کشور بدون روادید به ایران می‌آیند/ سال گذشته بیش از ۶ میلیون گردشگر داشتیم

معاون گردشگری وزارت میراث‌ فرهنگی گفت: مسافران از ۲۸ کشور بدون روادید به ایران سفر می‌کنند که این امر به توسعه گردشگری خارجی کمک کرده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، انوشیروان محسنی بندپی روز چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین اظهار کرد: ظرفیت‌هایی در کشور داریم که نشان از وجود آثار تاریخی با قدمت در استان‌های مختلف است که باید به سراسر دنیا معرفی شود.

وی با بیان اینکه معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران بهترین پادزهر در مقابل ایران هراسی است، افزود: سال گذشته ۶ میلیون ۳۰۰ هزار گردشگر در کشور داشتیم که با تقویت رایزن گردشگری در کشورهای دیگر می توانیم آن را افزایش دهیم.

محسنی بندپی به برخوردار بودن یک میلیون آثار تاریخی و فرهنگی در ایران به عنوان مزیتی برای جذب گردشگر خارجی اشاره کرد و یادآور شد: صنعت گردشگری بعد از نفت و خودرو قرار دارد، درحالی که این صنعت در کشورهای دیگر جهان به رتبه اول رسیده است.

این مسئول ادامه داد: راهبردهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دولت چهاردهم استفاده از خردجمعی، مشارکت و عقلانیت برای پیشبرد صنعت گردشگری است که در این راه از ظرفیت بخش خصوصی بیش از گذشته استفاده خواهیم کرد.

معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین بیان کرد: آثار تاریخی قزوین برای ما احساس غرور ایجاد می‌کند، با این نکته که استان در بین ۳۱ استان دارای اقلیم چهارفصل بوده و دارای ظرفیت‌ها و توانمندی های زیادی است که می‌تواند برای جذب گردشگر بسیار مهم باشد.

محسنی بندپی گفت: از استاندار قزوین تشکر می کنم که یکی از اولویت‌های راهبردی استان را توسعه گردشگری قرار داده است، چراکه ۱۰ درصد از آثار ملی ایران در همین استان قرار دارد.

این مسئول با بیان اینکه در استان قزوین نیازمند یک تحول و نگاه نو هستیم، یادآور شد: قزوین نخستین پایتخت صفویان بوده و امروز به تک تک سنگفرش های خیابان سپه که نگاه کنید، بیانگر تاریخی است که به انسان حس غرور و وطن دوستی می‌دهد.

معاون گردشگری وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور اضافه کرد: هنگامی که اثری ثبت جهانی و یا ملی می‌شود، نیازمند هم افزایی بیشتر هستیم تا بتوانیم از آن ظرفیت در راستای توسعه گردشگری بهره مند شویم که این مهم نیازمند تلفیقی از رشد و بالندگی استان و حفظ میراث فرهنگی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار